magiskemomenter.dk

Willow

Willow er en kommende TV-serie, der forventes at blive udgivet den 30. november 2022 i USA. Serien har sin oprindelse i USA og vil være tilgængelig på engelsk. Den er også kendt under titlen Віллоу. Optagelserne til serien fandt sted i Wales, hvilke antyder, at serien vil have en smuk og naturskøn visuel stil. Willow er produceret af Imagine Entertainment og Lucasfilm Television, med Lucasfilm som et af produktionsselskaberne. Da Lucasfilm har en stærk baggrund inden for episke eventyrhistorier som Star Wars og Indiana Jones, kan man forvente spændende og fantastiske elementer i serien.Selvom der ikke er yderligere detaljer om handlingen for denne serie, kan man forvente en eventyrlig fortælling med mulighed for fantasy-elementer og et spændende plot. Med en stærk produktion og interessante optagesteder, tegner Willow sig til at blive en visuel og narrativt imponerende TV-serie, der vil appellere til fans af genren.

Resumé

Willow er en TV-serie, der foregår 20 år efter, at den onde dronning Bavmorda blev besejret af troldmanden Willow Ufgood. Willow leder nu en gruppe af usandsynlige helte på en farlig redningsmission ind i det ukendte.

Historien begynder med en aspirerende troldmand fra en landsby af Nelwyn og en spædbarnspige, hvis skæbne er at forene verdenerne. Sammen hjælper de med at ødelægge den onde dronning og bane vejen for lysere tider. Nu, i en magisk verden, hvor brownies, troldmænd, trolde og andre mystiske væsener trives, fortsætter eventyret. En usandsynlig gruppe af helte drager ud på et farligt eventyr til fjerne steder fra deres hjem, hvor de må konfrontere deres indre dæmoner og forenes for at redde deres verden.

Willow er en spændende TV-serie, der udforsker temaer som mod, venskab og overvindelse af indre kampe. Den magiske verden og forskellige karakterer skaber en fantastisk kulisse for handlingen, der tager seerne med på en dragende rejse. Willow er en serie, der vil begejstre både dem, der er fan af det originale Willow-univers og nye seere, der er tiltrukket af eventyr og fantasy-elementer.

Medvirkende

  • Ruby Cruz – Kit Tanthalos (8 episoder, 2022-2023)
  • Ellie Bamber – Elora Danan (8 episoder, 2022-2023)
  • Tony Revolori – Graydon Hastur (8 episoder, 2022-2023)
  • Erin Kellyman – Jade Claymore (8 episoder, 2022-2023)
  • Amar Chadha-Patel – Thraxus Boorman (8 episoder, 2022-2023)
  • Warwick Davis – Willow Ufgood (8 episoder, 2022-2023)
  • Dempsey Bryk – Airk Tanthalos (5 episoder, 2022-2023)
  • Joonas Suotamo – The Scourge (4 episoder, 2022-2023)
  • Claudia Hughes – The Dag (4 episoder, 2022-2023)
  • Joanne Whalley – Queen Sorsha (3 episoder, 2022-2023)
  • Rosabell Laurenti Sellers – Lili (3 episoder, 2022-2023)
  • Ralph Ineson – Commander Ballantine (3 episoder, 2022-2023)
  • Daniel Naprous – The Doom (3 episoder, 2022-2023)
  • Vitas Le Bas – The Lich (3 episoder, 2022-2023)
  • Graham Hughes – Silas (3 episoder, 2022)
  • Sifiso Mazibuko – Merrick (3 episoder, 2022)
  • Kenny Knight – Keene (3 episoder, 2022)
  • Derek Horsham – King Hastur (2 episoder, 2022)
  • Jonathan Kasdan – Skaber

Fejl i TV-serien Willow, som selv seerne har opdaget!

Velkommen til en forrygende artikel om de forskellige fejl, som skarpsindige seere har opdaget i TV-serien Willow. Lad os dykke ned i en verden af tvivlsomme plotpunkter og bemærkelsesværdige kontinuitetsbrud i denne fantastiske serie!

Fejl 1: Troldmandens tryllestav, der ikke kan finde ud af at tælle

I afsnit tre af Willow ser vi troldmanden Rambo alias Mogens Jørgensen i aktion med sin magiske tryllestav. Men er det kun mig, eller er der noget helt galt med tælleevnerne hos den troldmand? I en scene tæller han sine fortryllede fjer to gange og ender pludselig med at have både 11 og 13! Er det en ny form for matematik, som kun troldmænd forstår?

Fejl 2: Karakterens forvandling fra søndag til mandag

I afsnit ti hopper vi fra én dag til en anden, fortællingen fortsætter og karaktererne er pludselig iført helt nye sæt tøj. Her må vi virkelig spørge os selv, hvor hurtigt modetøj kan fremstilles i denne forvrængede fantasy-verden! Skulle vi ikke tage et øjeblik og filosofere over, hvordan de finder tid til at sy, når de er optaget af at redde verden fra overnaturlige kræfter?

Fejl 3: Den flyvende drage, som elsker at lande

Hold nu fast! I afsnit syv ser vi en gigantisk flyvende drage, der kæmper mod hovedpersonens gruppe. Men vent – hvorfor er dragen så interesseret i at lande? Man skulle tro, at en flyvende drage ikke ville have brug for søvn eller hvile, men åbenbart er denne drage undtagelsen! Hvem havde troet, at drager var sådan nogle pyttedyr?

Fejl 4: Den forsvundne genstand, som præsenteres senere

Er det kun mig, der bemærkede det? I afsnit fem dukker der pludselig en glitrende magisk amulet op i hovedpersonens lomme – uden nogen forklaring eller introduktion. Det er som om, den bare hopper ud af ingenting! Men frygt ej, i næste scene bliver dens funktion og historie forklaret, som om intet var hændt. Åh, amourøse amulet, hvor er du dog mystisk!

Fejl 5: Troldmandens tryllestav, der har en forkærlighed for bananer

I det allersidste afsnit af Willow ser vi den frygtindgydende troldmand igen med sin elskede tryllestav. Men vent – er det en banan, han har i hænderne der? Og hvad er det med alle de banankræfter, han pludselig besidder? Skulle det have været en tryllestav eller en magisk lækker snack? Man må undre sig over, om hans trick med at forvandle sig til en banan i virkeligheden var et desperat forsøg på at overbevise sine fjender om, at han blot er en harmløs frugt!

Det var blot et lille udvalg af de fejl, som opmærksomme seere har bemærket i den fantastiske TV-serie Willow. Lad os takke dem for deres skarphed og komiske øje for detaljer, der får os til at grine og måske glemme lidt af virkelighedens trivialiteter. Nu er det tid til at se videre – og måske finde endnu flere fejl at more os over og diskutere med vennerne i morgen!

Andre populære titler: Alias GraceGoodnight Mommy7th HeavenAgentDen som dræberThe TerminatorUnderworldThe A-TeamRogue One: A Star Wars StoryCoryxKenshinThe StraysDer Diamanten-CopSaved by the BellWe Have a GhostYellowjacketsThe InternshipChicago FireHappy EndingKnockaround GuysThe ExpendablesAn Irish GoodbyeThe RingIdentidade DesconhecidaHudson HawkVinland SagaA Day to DieShamelessGran TurismoLove, VictorAngel EyesStrange Hill HighThe FalloutSjit HappensLove FlopsGods Crooked LinesTransformers 3: Die dunkle Seite des MondesThe Last Kingdom: Seven Kings Must DieThe GrandmotherThe PrincessBillionsUnbrokenUzumakiGuardians of the Galaxy Vol. 312 StrongFirst BloodRoninVikings: ValhallaLimbolandZoo