magiskemomenter.dk

Why Women Kill

Why Women Kill er en amerikansk TV-serie, der blev udgivet den 15. august 2019 i USA. Den foregår i USA og har engelsk som sprog. Serien er også kendt under titlen Чому жінки вбивають og er optaget på Franks Coffee Shop i Burbank, Californien, USA, der bliver brugt som location for Jansens Diner i 1963, hvilket giver serien en autentisk retro følelse.Why Women Kill er produceret af Imagine Entertainment, CBS Television Studios og Acme Productions. Det er en spændingsfyldt serie, der på humoristisk vis udforsker forskellige historier om kvinders mørkere sider. Serien fokuserer på forskellige tidspunkter i historien og følger forskellige karakterer, der alle har en ting til fælles – de er alle kvinder, som har grunde til at begå mord.Serien er fyldt med intriger, hemmeligheder og komplicerede forhold. Why Women Kill udforsker dybden af menneskelig natur og viser, hvordan kvinder kan være i stand til at dræbe for at beskytte deres ego, for at hævne sig eller for at opretholde deres position i samfundet. Det er en unik serie, der blander forskellige historier og tematikker for at skabe en fængslende fortælling om kvinders mørke handlinger.

Resumé

Why Women Kill er en antologiserie, der følger tre kvinder i forskellige årtier, der alle bor i det samme hus, mens de håndterer utroskab og forræderi i deres ægteskaber.

Why Women Kill detaljerer livet for tre kvinder, der lever i tre forskellige årtier: en husmor i 60erne, en socialite i 80erne og en advokat i 2019, hvor hver af dem håndterer utroskab i deres ægteskaber. Serien undersøger, hvordan kvinders roller har ændret sig, men hvordan deres reaktion på forræderi ikke har.

Medvirkende

  • Jack Davenport – Karl Grove
  • Lucy Liu – Simone Grove
  • Allison Tolman – Alma Fillcot
  • Ginnifer Goodwin – Beth Ann Stanton
  • Lana Parrilla – Rita Castillo
  • Kirby Taylor Harding – Dee Fillcot
  • Alexandra Daddario – Jade
  • Jordane Christie – Vern Loomis
  • Sam Jaeger – Robert Stanton
  • Matthew Daddario – Scooter Polarsky
  • Sadie Calvano – April Warner
  • Nick Frost – Bertram Fillcot
  • Reid Scott – Eli Cohen
  • Virginia Williams – Grace Berk
  • Veronica Falcón – Catherine Castillo
  • Alicia Coppola – Sheila Mosconi
  • Leo Howard – Tommy Harte
  • Creator: Marc Cherry

Fejlene i TV-serien Why Women Kill – set med seernes øjne

TV-serier er kendt for at skabe spænding, drama og masser af underholdning. Men nogle gange sniger der sig også fejl ind, som seerne straks opdager. Her har vi samlet nogle af de sjoveste og mest bemærkelsesværdige fejl fra TV-serien Why Women Kill, der har fået seernes øjne til at rulle.

Hvem har stjålet tidsmaskinen?

En af de første fejl, som seerne bemærkede, var den tidslinje, der virkede at være gået af lave. Karaktererne skiftede tøj og frisurer som om de var i en tidsmaskine, der bevægede sig frem og tilbage. Pludselig bar en karakter en moderne kjole i 1940erne og havde en frisure, der ville være passende i 1960erne. Måske skulle vi have advaret karaktererne om at passe ekstra godt på deres tidsmaskine!

Glemte nogen at slukke lyset?

Nu er vi ved at være vant til de små fejl i film og TV-serier, hvor tingene kan blive glemt på sættet. Men i Why Women Kill fandt seerne ud af, at lyset var alt for tændt i scener, der skulle foregå om natten. Det virkede som om, at karaktererne havde glemt at slukke for lyskontakten. Måske var de bange for mørket eller var filmholdet fan af ekstra lys?

Der hvor man kan se, at det er en filmstjerne

I en af de intense scener, hvor en af karaktererne begår et mord, bemærkede seerne pludselig noget lidt uventet. I baggrunden kunne man tydeligt se en filmperson, der stod og observerede det hele. Var det en fadæse fra klipperen eller en tilfældig cameo-optræden af en berømt filmstjerne? Hvem ved, måske var der bare en ekstra skuespiller på settet, der gerne ville insistere på at være med i TV-serien.

Var det en tavlet error?

I en af scenerne, hvor en karakter skrev en besked på en tavle, skiftede stavningen pludselig midt i sætningen. Måske var det en kreativ stavemåde, eller måske var der bare en fejl i produktionen. Uanset hvad, så fik det seerne til at grine og undre sig over, om karakteren havde været på en stavelsesrejse midt i skrivningen.

Hvad er det med genopståede karaktrer?

I en af de seneste sæsoner af Why Women Kill blev seerne forvirrede over, hvordan en karakter, der tidligere var død, pludselig viste sig igen. Måske havde vi at gøre med en genopstået zombie eller et tilfældigt plot twist. Uanset hvad, så blev seerne i hvert fald overraskede over pludselig at se karakteren leve igen.

Disse fejl og mange flere har seerne opdaget og gjort TV-serien Why Women Kill endnu mere underholdende. Selvom fejl kan opleves irriterende, giver de os også noget at grine af og får os til at undre os over, hvordan de mon kunne ske. Så næste gang du ser en TV-serie, så hold øje med de små sjove fejl – de kan tilføje lidt ekstra krydderi til TV-serieoplevelsen.

Andre populære titler: SherwoodRain DogsKill Your DarlingsBohemian RhapsodyGhost Dog: The Way of the Samurai“The Walking Dead” The CellLove & Other DrugsCowboys & AliensBirdman orScream VIBlack BeautyJack Ryan: Shadow RecruitHaloWalking on SunshineSelmaSalsicha PartyInland EmpireFargoOnceMob Psycho 100The Nice GuysMononokeThe Day the Earth Stood StillThe Power of the DogThe Nun IIAlfaThe Hustle1899ChangelingSisuRagnarokSălbăticieHouse of the DragonBatman ForeverThe Thing About HarryThe Lost CityDeath at a FuneralLast ShiftFirst LoveSicario: Day of the SoldadoTwin PeaksKaliforniaThe North SeaDer BergdoktorPitch PerfectPay It ForwardMusic for Black PigeonsWalk the Line: Povestea lui Johnny Cash