magiskemomenter.dk

Weihnachten zu Hause

Weihnachten zu Hause, også kendt som Home for Christmas, er en TV-serie i norsk oprindelse, der blev udgivet den 5. december 2019 i Tyskland. Serien er tilgængelig på Netflix og er optaget i Røros, Norge. Den er produceret af The Oslo Company.Weihnachten zu Hause følger historien om en kvinde, der er på en søgen efter kærlighed og føler sig presset til at finde en partner inden jul. Serien udforsker hendes oplevelser, når hun forsøger at navigere gennem datingverdenen og finde lykke i denne festlige sæson.Med sin stemningsfulde baggrund i Røros, Norge, tilbyder serien smukke landskaber og en unik julestemning. Weihnachten zu Hause er centreret omkring karakterens forvandling og hendes rejse for at finde indre fred og kærlighed i sit eget hjem til jul.Gennem spændende plotudvikling, charmerende karakterer og gribende historiefortælling sætter Weihnachten zu Hause fokus på det universelle ønske om at finde kærlighed og føle sig forbundet til andre, især i løbet af denne specielle tid på året.Serien er en perfekt blanding af romantik, humor og hjertevarme, der vil appellere til alle, der elsker julehistorier og ønsket om at finde en ånd af jul i deres eget hjem. Weihnachten zu Hause er et perfekt valg for dem, der ønsker at lade sig underholde og inspirere af en følelsesmæssig og festlig TV-serie.

Resumé

Weihnachten zu Hause er en tv-serie, der handler om 30-årige Johanne, som bliver påvirket af konstante kommentarer om sin singlestatus og samfundets forventninger til den perfekte familie juleaften. Dette får hende til at starte en 24-dages jagt efter en partner, som hun kan tage med hjem til jul.

Fantastiske fejl i TV-serien Weihnachten zu Hause

TV-serier kan være en fantastisk kilde til underholdning, men de er ikke altid fejlfri. Den tyske jule-serie Weihnachten zu Hause har også måttet indkassere en række morsomme fejl, som seerne har opdaget. Lad os tage et kig på nogle af disse guldkorn, der vil bringe et smil frem på læberne.

Magisk julepynt

I en af episoderne kan man tydeligt se, hvordan julepynten på træet skifter farve fra scene til scene. I den ene scene er kuglerne alle sammen røde, men pludselig i næste scene er halvdelen af dem pludselig blå. Det er da en magisk julepynt, der kan skifte farve på kommando!

Det forunderlige forsvundne glas

I en af de mere morsomme scener kan man se hovedpersonen sætte et glas med frugtsaft på spisebordet. I næste klip er glasset pludselig væk, men så mystisk som det er forsvundet, dukker det op igen i endnu et klip. Måske har vi her en juleånd, der elsker at lege skjul med vores drikkevarer?

Glimtende gaver

I endnu en episode er der en scene, hvor karakteren åbner en gave og bliver blændet af dens indhold. Måske er der gået lidt for meget Hollywood-effekt i denne julegave, for det virker næsten som om, at gaven er fyldt med blinkende stjerner og blændende lys, der næsten får skuespilleren til at ønske sig solbriller som rigtige julegaver!

En forunderlig julemand

Vi kan ikke undgå at snakke om selve julemands-optræden i serien. I en af scenerne ses julemanden gå ind i en skorsten, men på mirakuløs vis vises han bare et par sekunder senere i en helt anden del af huset uden nogen synlige rødme eller askespor. Det er da en julemand, der har fundet en genvej til at undgå at blive snavset af skorstensfedt!

Disse fejl og mange flere har bestemt bragt et ekstra lag af underholdning til serien Weihnachten zu Hause. Det er altid sjovt at spotte fejl og drille lidt med dem. Så hvis du mangler en god latter i juleferien, så sæt dig godt til rette, find serien frem og nyd de fantastiske fejltagelser. Glædelig jul!

Andre populære titler: Man on WireBamseTed LassoOs Espíritos de InisherinCauseway365 DaysLegendP.I.S. – Politiets indsatsstyrkeMs Fishers Modern Murder MysteriesClassroom of the EliteWonkaSpy KidsSafe HavenThe AvengersThird WatchFar til Fire Gir Aldrig OpHunt for the WilderpeopleBullet TrainI Know What You Did Last SummerDark WindsKingsman: The Secret ServiceKnight RiderPerceptionChernobylGood Boys – Nix für kleine JungsWe Have a GhostLuciferKingsman: The Secret ServiceShrekA Dogs PurposeIn with the DevilAbout Last NightMalévola – Dona do MalShowgirlsO Resgate do Soldado RyanApel de urgentaZombies – Das MusicalJack ReacherZoolanderThe Longest YardObenWolkig mit Aussicht auf Fleischbällchen 2The GunmanRangoChurchillHouseWhere the Crawdads Sing