magiskemomenter.dk

Warehouse 13

Warehouse 13 er en populær TV-serie, der først blev udgivet den 8. september 2009 i Storbritannien. Serien er produceret i både USA og Canada og er kendt under titlerne Almacén 13. Handlingen foregår omkring Warehouse 13, der er en hemmelig installationsbase beliggende i Toronto, Ontario, Canada. Dette er stedet, hvor alle de farlige og overnaturlige genstande fra hele verden bliver opbevaret og beskyttet. Serien følger en gruppe specialagenter, der arbejder for Warehouse 13 og er ansvarlige for at opretholde sikkerheden og bevare balancen mellem det overnaturlige og den virkelige verden. De står over for mange farlige og mystiske udfordringer, mens de forsøger at håndtere de uforklarlige genstande.Warehouse 13 er et actionfyldt eventyr, der kombinerer overnaturlige elementer med spænding og sjov. Serien er produceret af Universal Cable Productions og er blevet sendt på kanalen Syfy.Hvis du er fan af mysterier, fantasy og action, er Warehouse 13 helt sikkert en serie, du skal tage med på din to-watch liste.

Resumé

Warehouse 13 er en amerikansk TV-serie, der følger de to Secret Service-agenter Pete og Myka. Efter at have reddet præsidentens liv i Washington D.C. bliver de overført til et hemmeligt sted i South Dakota, hvor en myndighed over og uden for regeringen opbevarer overnaturlige genstande, som de har samlet gennem århundrederne. Deres nye opgave er at finde forsvundne genstande kaldet artefakter, tilsyneladende uskyldige ting, der kan besidde enorm magt, og undersøge rapporter om nye artefakter.

De to Secret Service-agenter bliver pludseligt overført til Warehouse 13, et massivt, hemmelig opbevaringsfacilitet i det blæsende South Dakota, der indeholder enhver underlig genstand, mystisk rekvisitter, fantasifulde objekter og overnaturlige souvenirs, der nogensinde er blevet indsamlet af den amerikanske regering. Lagerets vogter, Artie, giver Pete og Myka til opgave at opspore rapporter om overnaturlig og paranormal aktivitet for at finde nye genstande til lageret og hjælpe med at kontrollere lageret. Holdet fuldendes af teknologispecialisten Claudia og tidligere ATF-agent Steve Jinks.

Medvirkende

  • Eddie McClintock – Pete Lattimer (2009–2014)
  • Joanne Kelly – Myka Bering (2009–2014)
  • Saul Rubinek – Artie Nielsen (2009–2014)
  • Allison Scagliotti – Claudia Donovan (2009–2014)
  • Genelle Williams – Leena (2009–2014)
  • Aaron Ashmore – Steve Jinks (2011–2014)
  • CCH Pounder – Mrs. Irene Frederic (2009–2014)
  • Jaime Murray – H.G. Wells (2010–2014)
  • Simon Reynolds – Daniel Dickenson (2009–2010)
  • Faran Tahir – Adwin Kosan (2010–2013)
  • Sasha Roiz – Marcus Diamond (2011–2013)
  • Roger Rees – James MacPherson (2009–2013)
  • Brent Spiner – Brother Adrian (2012)
  • Paula Garcés – Dr. Kelly Hernandez (2010–2014)
  • Kelly Hu – Abigail Chow (2013–2014)
  • Kate Mulgrew – Jane Lattimer (2011–2013)
  • Lindsay Wagner – Dr. Vanessa Calder (2010–2014)
  • Jeffrey R. Smith – Mister Keeler (2011–2014)

Fem morsomme fejl, som seere har opdaget i TV-serien Warehouse 13

1. Det berygtede forsvindende kaffekrus

Warehouse 13 er fyldt med fantastiske artefakter, der har mystiske kræfter. Men ingen af dem kan tilsyneladende holde på et almindeligt kaffekrus! Hver gang vores helte har brug for en velfortjent pause med en kop kaffe, ender kaffekruset med at forsvinde som ved et trylleslag. Hvad sker der egentlig i den Warehouse? Er kaffekrusene blevet kidnappet af en overnaturlig besættelse for at opnå koffejunkiens ultimative hemmeligheder? Vi må have svar, Warehouse 13-produktionsteam!

2. De snurrende nøgler

Hvis du nogensinde har mistet dine nøgler, ved du, hvor frustrerende det kan være. Men du vil nok få et godt grin af Warehouse 13s nøgler, der synes at have en helt egen vilje! I en episode så vi, hvordan agenten Myka forsøgte at låse en dør op med en nøgle, der pludselig begyndte at snurre rundt som en propeller. Måske er Warehouse 13s nøgler trætte af at blive brugt og har besluttet sig for at tjene som underholdning fremfor at udføre deres primære funktion.

3. Den teleporterende taske

Warehouse 13 er kendt for sine mystiske artefakter, og en af de mest udfordrende er en almindelig udseende taske, der tilsyneladende har den magiske evne til at teleportere sig selv rundt omkring. Det er gået så vidt, at karaktererne endda har begyndt at vædde på, hvor tasken mon dukker op næste gang. Måske skal Warehouse 13s hold overveje at ansætte tasken som deres nye transportmiddel? Den ville i det mindste spare dem for mange bilkøer og lufthavnsvirvar.

4. Forvirrede tidslinjer

Når man rejser i tiden, kan man forvente nogle få bump på vejen. Men Warehouse 13s tidslinjer ser ud til at være mere forvirrede end de fleste. I en episode blev vores helte sendt tilbage til 1960erne, hvor de oplevede kulørte tapeter og retro-mode. Dog kom de tilbage til nutiden i sidste øjeblik, kun for at opdage, at deres smartphones og moderne beklædning stadig var med dem. Nå, det er da en fantastisk undskyldning for at rocke et par bell-bottoms og en farverig tunika i Warehouseen!

5. De skræmmende sorte huller

Vores helte i Warehouse 13 har fuldtidsjob med at jagte farlige artefakter. Men det ser ud til, at de også skal tage sig af nogle intergalaktiske bryllupsplaner! I flere afsnit har de stået over for sorte huller, der har ødelagt alt i deres vej. Men i stedet for at bekæmpe dem, burde agenterne måske overveje at blive bedemænd for de panikslagne par, der pludselig opdager, at deres bryllupper ligger i ruiner? Måske kan Warehouse 13s sorte huller få en ny karriere som bryllupsarrangører i rummet.

Andre populære titler: Greys AnatomyAladdinBasic InstinctX2The CrumbsO Zi Minunată în CartierScara lui IacobHouse of HammerLegally BlondeSpider-Man: Een nieuw universumThe Equalizer 2“The Walking Dead” Rest in PeaceThe TouristBullet TrainBadehotelletEverything Everywhere All at OnceFrom Dusk Till DawnCitadelThe GoldfinchBusters WorldGroundhog DayAnna KareninaVeraHarry WildDont BreatheKon-TikiSilent Hill: RevelationMaze Runner: The Death CureJurassic ParkKlownCinema ParadisoThe FallStuart LittleThe MummyEverybody Hates ChrisBeau Is AfraidBrooklyn Nine-NineUnderwaterNew York MinuteFinding OhanaBruce AlmightyMumia: Mormântul Împãratului DragonChip n Dale: Rescue RangersThe Truman ShowThe WarriorsGangs of New YorkPerson of InterestStolen