magiskemomenter.dk

Trollz

Trollz er en animeret TV-serie, der blev udgivet den 3. oktober 2005 i USA. Serien er produceret i et samarbejde mellem USA og Canada og er tilgængelig på flere forskellige sprog, herunder svensk, engelsk, fransk og dansk.Serien handler om en gruppe af troll-piger, der lever i en magisk verden. Hver af pigerne har sin egen unikke personlighed og evner. Sammen udforsker de den magiske verden, mens de også står over for forskellige udfordringer og modstandere.Trollz er skabt af DIC Entertainment og DamMélusine Productions. Serien byder på fantasifulde historier og farverige animationer, der appellerer til et yngre publikum, samtidig med at den underholder med sjove og spændende eventyr.Du kan finde mere information om serien på den officielle hjemmeside, der drives af WildBrain i Canada. Trollz er en spændende og unik TV-serie, der transporterer seerne ind i en magisk verden fyldt med eventyr, venskab og magi.

Resumé

I TV-serien Trollz følger vi fem trollz, som opdager The Magic of the Five og er de eneste, der kan bruge det til at bekæmpe det onde og beskytte deres elskede by.

Trollz er en fantasy-serie, der foregår i en magisk verden befolket af trollz, små væsener med farvestrålende hår og magiske kræfter. Hovedpersonerne er Amethyst, Ruby, Sapphire, Topaz og Onyx, fem bedste venner, der oplever eventyr og udfordringer sammen.

I deres by, Trollzopolis, er der en konstant kamp imod det onde og de onde kræfter, som truer byens befolkning. Men trollzene opdager, at de har en unik magi i sig – The Magic of the Five – som kun de kan bruge til at bekæmpe det onde og beskytte byen.

Gennem serien lærer trollzene at mestre deres magiske evner og samarbejde som et team. De oplever spændende eventyr og kommer på tværs af forskellige fjender, der forsøger at stjæle deres magi og bringe ondskab til byen.

Trollz er ikke kun en action- og eventyrserie, men handler også om venskab, mod og troen på sig selv. De fem hovedpersoner står altid sammen og viser, at når man er sammen, kan man overvinde selv de største udfordringer.

Seriens farverige animationer og fantasifulde univers appellerer til både børn og voksne. Trollz er en spændende og underholdende serie, der både handler om magi, venskab og kampen mod det onde.

Medvirkende

  • Alexandra Carter (Sapphire Trollzawa)
  • Leah Juel (Topaz Trollhopper)
  • Britt McKillip (Amethyst van der Troll)
  • Anna Van Hooft (Onyx Von Trollenberg)
  • Chiara Zanni (Ruby Trollman)
  • Matt Hill (Rock Trollhammer)
  • Christine Moore
  • Fatty Birthday
  • Connor Lee McGuire
  • Jesse Moss (Coal Trollwell)
  • Reece Thompson (Simon the Gremlin)
  • Janyse Jaud (Snarf)
  • Michael Antonakos (Flint Trollentino)
  • Jason Connery (Mr. Trollheimer)
  • Sam Vincent (Alabaster Trollington III)
  • Armen Weitzman (Jasper Trollhound)
  • Christina Pazsitzky (Garnet Trollovski)
  • Brian George
  • Creator: Andy Heyward

Fejl i TV-serien Trollz: De sjove bloopers, der vil få dig til at grine!

Fejl 1: Troldenes hår lever deres eget liv!

En af de mest mærkbare fejl, som seerne har opdaget, er troldenes hår, der synes at have en egen vilje! I den ene scene kan man se, hvordan Amethysts lyserøde lokker pludselig skifter farve til lilla og tilbage igen, som om hendes hår har besluttet at deltage i et farveløb. Det er næsten som om, at troldenes frisør har haft en for sjov dag og leget med farverne!

Fejl 2: Troldenes sko – eller mangel på samme!

Seerne har også bemærket en særlig berøring af magi, når det kommer til troldenes fodtøj. I den ene scene kan man se, at de pludselig står på tæerne uden at have skoene på. Det er som om, at deres sko har besluttet sig for at tage en pause og give troldene lidt ekstra højde. Måske er det en ny trend i troldenes verden, eller også har skoene blot besluttet at tage en prisværdig selfie uden deres ejere!

Fejl 3: Når rekvisitter får et eget liv!

I denne tv-serie har selv de små ting en tendens til at gå bananas. I en af scenene kan man tydeligt se, hvordan et af troldenes magiske kuglespil pludselig får ben at gå på og begynder at danse rundt! Er det mon legetøjets hemmelige drøm om at blive en ballerina, der er gået i opfyldelse? Det er i hvert fald en fejl, der sender os en vigtig besked om, at selv rekvisitter har brug for lidt sjov og spas i ny og næ!

Fejl 4: Glemte replikker og oplagte mimik!

Nogle gange sker det, at skuespillerne glemmer deres replikker midt i en scene, og det kan medføre nogle komiske øjeblikke. I Trollz ser vi, hvordan troldene står og stirrer på hinanden i stilhed i noget, der skulle have været en intens dialog. Det kan være svært at sige, om det skyldes et hukommelsessvigt eller blot et øjeblik af dyb tænksomhed, men det er i hvert fald en sjov påmindelse om, at endda troldene kan blive mundlamme fra tid til anden!

Andre populære titler: GaslitBeautiful DisasterStolen SpringFinchBlow-UpSeven PsychopathsYellowstone Spinoff, 6666ScaramoucheMy Hero Academia: World Heroes MissionMemphis BelleMechanic: ResurrectionJin-Roh: The Wolf BrigadeMatch PointLulu & LeonHe Xian Sheng De Lian Lian Bu WangPowerThe Jeffrey Dahmer FilesFurySkins – HautnahJerry & Marge go largeFlatlinersMoment of ContactThe Suite Life of Zack & CodyThe Babysitter: Killer QueenTed LassoNot Another Teen MovieTrue StoryVilde SindMidsommerEverything Everywhere All at OnceBølle Bob – Alle tiders heltRagnarokBridgertonThe ForestShrekOut of the BlueLove & Other DrugsThe Danish BoysSteppeulvenThe Bridges of Madison CountyGirl in the PictureThe WireKandidatenTomma burarCitadelGuillermo del Toros PinocchioWillowOceans ElevenThe Boondocks