magiskemomenter.dk

The Missing

The Missing er en TV-serie, der blev udgivet den 15. november 2014 i USA. Serien er produceret i Storbritannien, Frankrig, Belgien og USA, og den er tilgængelig på både engelsk og fransk. The Missing er også kendt under navnet Зниклий безвісти. Serien foregår i forskellige lokaliteter, herunder Bruxelles i Belgien, Lille i Frankrig, Bruxelles (Belgien) og Paris (Frankrig). Produktionsselskaberne bag The Missing er Company Pictures, Two Brothers Pictures og New Pictures. The Missing handler om en forsvunden person og følger historien om deres forsvinden. Serien udforsker de tragiske konsekvenser og det følelsesmæssige kaos, som en forsvinden kan medføre for de pårørende. Med en kombination af spænding, mysterium og følelsesmæssig drama, vil The Missing tage seerne med på en rejse for at opklare forsvindingen og finde svar på de mange uløste spørgsmål.

Resumé

The Missing er en TV-serie, der følger Tony og Emily Hughes på deres ferie, der hurtigt forvandles til et mareridt, da deres 5-årige søn, Oliver, forsvinder fra en stor festlig menneskemængde i det nordlige Frankrig. Tony, spillet af James Nesbitt, er en mand, der er knust af sin søns bortførelse under familiens ferie i Frankrig. Han bliver besat af tanken om at finde sin søn og nægter at acceptere, at han måske er død. Tony bruger år på at lede efter Oliver, hvilket splintrer hans ægteskab til Emily, spillet af Frances OConnor, og truer med at ødelægge hans liv. Tcheky Karyo spiller Julien, den franske politidetektiv, der lancerede den oprindelige eftersøgning af barnet. Selvom han er gået på pension i nutiden, kan han heller ikke slippe tanken om, at barnet måske stadig er i live.

The Missing fortæller historien ved hjælp af et fascinerende narrativt puslespil og udforsker virkningen af et barns bortførelse, prisen for besættelse, håb og hvornår man skal give slip. Denne spændende thriller fortælles samtidigt på tværs af flere tidsrammer og foregår i både Frankrig og London.

En ung britisk kvinde vandrer gennem gaderne i sin hjemby i Tyskland og kollapser. Hendes navn er Alice Webster, og hun har været forsvundet i 11 år. Alices tilbagevenden sender chokbølger gennem det lille samfund i Eckhausen, især når det afsløres, at hun måske besidder vitale spor i forhold til en anden forsvundet pige. Serien følger samtidigt Alices familie, der bliver kastet tilbage i kaos, der truer med at splitte dem. Den franske detektiv, Julien Baptiste, bliver involveret i mysteriet, da han rejser på tværs af Europa for at forfølge en 12 år gammel sag, som han aldrig har givet op. Gennem et spændende puslespil af twists og drejninger udforsker The Missing den psykologiske og følelsesmæssige kompleksitet i, hvad der sker, når et forsvundet barn endelig vender tilbage, og følger samtidigt en spændende jagt på en pige, der endnu ikke er fundet.

Medvirkende

  • Tchéky Karyo – Julien Baptiste
  • Anastasia Hille – Celia Baptiste
  • James Nesbitt – Tony Hughes
  • Frances OConnor – Emily Hughes
  • Keeley Hawes – Gemma Webster
  • David Morrissey – Sam Webster
  • Émilie Dequenne – Laurence Relaud
  • Jason Flemyng – Mark Walsh
  • Laura Fraser – Eve Stone
  • Abigail Hardingham – Alice Webster
  • Jake Davies – Matthew Webster
  • Saïd Taghmaoui – Khalid Ziane
  • Lia Williams – Nadia Herz
  • Titus De Voogdt – Vincent Bourg
  • Eric Godon – Georges Deloix
  • Arsher Ali – Malik Suri
  • Roger Allam – Adrian Stone
  • Astrid Whettnall – Sylvie Deloix

Fejl i TV-serien The Missing

Der er intet som at opdage fejl i vores yndlingsserier. Det bringer en slags underholdning og glæde, når vi ser skuespillere snuble over deres replikker eller bemærker mærkelige kontinuitetsfejl. Og nu er det tid til at tage et kig på nogle af de subtile, og måske ikke så subtile, fejl i den populære TV-serie The Missing.

Fejl #1: Den mystiske forsvinden af genstande

Har du nogensinde bemærket, at karaktererne i The Missing har en fantastisk evne til at tabe og glemme deres ting? Det kan være alt fra nøgler til mobiltelefoner. Måske er der en usynlig tyv, der hjemsøger filmsettet, eller måske er det bare en prosecco-proviantør, der er rigtig god til at skjule spor.

Fejl #2: Den usynlige tidsmaskine

Hvis du elsker at krølle dine tæer af frustration, vil du elske at se The Missing. Hvordan kan det være, at karaktererne kan være i en by og næste øjeblik være på den anden side af landet? Er de magikere eller har de fået fat i en ultrahemmelig tidsmaskine? Måske skulle de lære os andre, hvordan vi kan komme igennem trafikpropper på vej til arbejde.

Fejl #3: Forvirringen om personernes navne

Seriens skaber må have haft et konkurrencegen, for der er en stor forvirring omkring karakterernes navne. Nogle gange skifter de til at hedde noget helt andet mellem to afsnit eller endda inden for samme afsnit. Det er som at lytte til et boksestævne, hvor man aldrig rigtig ved, hvem der er i ringen.

Fejl #4: Uforklarlige sprogbomber

Vi forstår godt, at de fleste karakterer i serien taler engelsk. Men pludselig sker der noget underligt, hvor en karakter kun kan kommunikere på et helt andet sprog, uden at det bliver forklaret. Har de pludselig glemt deres modersmål, eller er det bare en nødvendighed for at tilføje en ekstra dosis drama?

Fejl #5: De perfekt friskstrøgne tøj

Hvis du har undret dig over, hvordan karaktererne i The Missing altid ser ud til at have tøj, der er nyvasket og strøget, selv i de mest traumatiske situationer, så er du ikke alene. Det er som om en hemmelig skjortestrøgner følger med dem allevegne. Måske bor der en magisk rengøringsnisse i deres bagage?

Disse fejl og mange flere gør The Missing til en seriøs kandidat til titlen Mest underholdende seriefejl nogensinde. Så næste gang du ser serien, skal du ikke tage det alt for seriøst – nyd i stedet de små pudsigheder og fejl, der er blevet opdaget af seere som dig selv. Det er trods alt kun TV!

Andre populære titler: ReignSinister 2The Edge of SeventeenSkeleton Knight in Another WorldThe Handmaids TaleGirls TripKill Bill: Vol. 2BuddiesThe GameThe MegZbor deasupra unui cuib de cuciGhost RiderBridesmaidsCity of GodRoad HouseKung Fu PandaRăzboiul stelelor – Episodul VII: Trezirea ForțeiThe Last of UsNo One Gets Out AliveLegends of TomorrowBurn After ReadingOnce Upon a Time in the WestHeatThe InsiderCar S.O.S.Departure9 to 5Last ChristmasRagnarokJigsawAllied“Keeping It Real Art Critics” KIRAC 27 Featuring HouellebecqAsteroid CityDen of ThievesBoysDie HardThe SonGreen BookThe Truman ShowMy Year of DicksGordon, Gino & Freds Road TripZoolanderALFEndeavourDempsey and MakepeaceUnderworldSundayJustice League Dark: Apokolips War