magiskemomenter.dk

The Fall

The Fall er en britisk TV-serie, der havde premiere den 12. maj 2013 i USA. Serien er optaget i Belfast, County Antrim i Nordirland og produceret af Fables og Artists Studio i samarbejde med BBC Northern Ireland. Serien er kendt under titlen Падіння og er tilgængelig på engelsk. The Fall handler om en intens kamp mellem en seriemorder og en dygtig efterforsker. Gennem seriens forløb udforsker den mørke og psykologiske drejninger af både morderen og efterforskerens sind.Med en atmosfærisk og spændende baggrund i Nordirland er The Fall en medrivende krimiserie, der kombinerer intense karakterstudier og en stemningsfuld setting. Med en blanding af britisk kvalitet og spændende plotudvikling lover serien at fastholde seernes interesse og levere en unik oplevelse. Besøg seriens officielle Facebook-side for yderligere information og opdateringer.

Resumé

The Fall er en TV-serie, der foregår i Belfast og handler om to personer med komplekse liv. Den ene er en følelsesløs, men passioneret kvindelig politibetjent, og den anden er en tilsyneladende passioneret far, der i virkeligheden er en kold seriemorder.

Metropolitan Police Superintendent Stella Gibson bliver sat på opgaven med at gennemgå og vurdere efterforskningen af en uløst mordsag, der har været aktiv i mere end 28 dage. Da det bliver klart, at der er en seriemorder på spil, må de lokale detektiver samarbejde med Stella for at finde og fange Paul Spector, der angriber unge professionelle kvinder i Belfast.

Efterhånden som tiden går, arbejder Stellas team hårdt for at opbygge en sag, men de står over for komplikationer både internt og eksternt i politistyrken i Nordirland. Serien er en psykologisk thriller, der udforsker livene hos disse to jægere – den ene er en morder, der jager sine ofre i og omkring Belfast, og den anden er en talentfuld efterforskningsleder fra Metropolitan Police, der er blevet sendt ind for at fange ham.

Medvirkende

  • Gillian Anderson – DSU Stella Gibson
  • Jamie Dornan – Paul Spector
  • John Lynch – ACC Jim Burns
  • Aisling Franciosi – Katie Benedetto
  • Niamh McGrady – PC Danielle Ferrington
  • Bronagh Waugh – Sally Ann Spector
  • Sarah Beattie – Olivia Spector
  • Stuart Graham – DCI Matthew Eastwood
  • Bronagh Taggart – DC Gail McNally
  • Valene Kane – Rose Stagg
  • David Beattie – Liam Spector
  • Emmett J Scanlan – DC Glen Martin
  • Richard Clements – DC Rick Turner
  • Claire Rafferty – DC Christine Larkin
  • Colin Morgan – DS Anderson
  • Kelly Gough – PC Hagstrom
  • Archie Panjabi – Prof. Reed Smith
  • Karen Hassan – Annie Brawley

Forskellige fejl i TV-serien The Fall: En komisk analyse

TV-serier har altid været en kilde til både spænding og underholdning. Men nogle gange glipper det for producenterne, og fejl sniger sig ind i historien. The Fall er ingen undtagelse. Lad os dykke ned i nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget i denne spændende krimiserie.

Mysteriet om Spectors aldrende datter

Serien foregår over en måned eller deromkring, og alligevel kan man tydeligt se, at Spectors datter, Olive, bliver ældre fra den ene sæson til den næste. Måske har tiden en helt særlig effekt på hende, eller også har makeupafdelingen glemt at bruge anti-aging cremer på hende. Uanset hvad, så er det en umulig opgave at holde styr på Olives aldringsproces.

Burns bil: Fra beskyttelse til forfriskning

I begyndelsen af ​​serien informerer Burns Stella om, at han kører rundt i en pansret bil for at beskytte sig mod den farlige klima i Belfast. Men senere, når Ferrington nærmer sig for at give Burns og Skella information om udviklingen af Peter Piper, sænker Burns vinduet i sin bil, hvilket normalt ikke er muligt i en pansret bil. Måske var det bare varm luft, der trængte ind i bilen og fik Burns til at have brug for lidt frisk luft?

Den lydløse computer

I hele serien kan man høre den samme standard 1980ers/tidlige 1990ers lydprøve hver gang en karakter bruger en computermus. Men på skærmen vises der moderne, optiske mus, der afgiver en markant mindre mekanisk lyd. Enten er det en genistreg fra lydafdelingen for at give serien et nostalgisk touch, eller også er computersystemet så avanceret, at det helt har elimineret al lyd. Måske er det bare en magisk lyd, der følger karaktererne i deres digitale eventyr?

Selvom fejl kan være distraherende, må vi huske på, at det er underholdning. Og hvem kan ikke lide at finde de små sjove detaljer, der skaber en smule uventet latter? Så næste gang du ser The Fall, skal du holde øjnene åbne og nyde de små glitches, der gør serien lidt mere unik. Husk dog at lade være med at bruge for meget tid på det – der er stadig en spændende kriminalsag, der skal opklares!

Andre populære titler: UnderwaterThe Old FoxPowderKung Fu Panda: The Dragon KnightPersona non grataOshi no Ko: Mein StarThe EmigrantsCoach CarterJennifers BodyThe EqualizerValhalla RisingMalignantThe BlacklistØrkenens sønnerThe Old Man & the GunTop GearLabans Jul – The MovieThis Is Where I Leave YouKong: Skull IslandSkyscraperThe Lincoln LawyerWALL·EA Day to DieKingsman: The Secret ServicePaprikaDabbeVerschlungene WegeGoldenEyeFootlooseStar Trek: Strange New Worlds29True StoryScorpionThe EqualizerDeath Becomes HerThe CallingPocahontas II: Journey to a New WorldSex and the CityWhite Boy RickEaglesHellraiserCargoJohn CarterReturn to EdenSuccessionMighty MedDont Worry DarlingPost MortemIt Happened One Night