magiskemomenter.dk

The Darling Buds of May

The Darling Buds of May er en britisk TV-serie, der oprindeligt blev udgivet den 25. august 1993 i Nederlandene. Serien er produceret af Excelsior og Yorkshire Television (YTV). Den foregår i England og er optaget på Buss Farm i Bethersden, Kent. Serien er kendt under det originale engelske navn samt den svenske titel Majs ljuva knoppar. The Darling Buds of May er baseret på H.E. Bates populære romanserie af samme navn og handler om livet på Larkins gård. Historien følger Larkin-familien, der lever et idyllisk og charmerende liv på landet i det engelske landskab. Familieoverhovedet, Pop Larkin, er en charmerende og eventyrlysten person, der er gift med den smukke og energiske matriark, Ma Larkin. Sammen har de seks børn. Serien fremhæver den enkle glæde ved livet, og Larkin-familien indtager et uforglemmeligt sted i hjertet hos seerne, da de nyder øjeblikkets lykke. The Darling Buds of May er en feel-good-serie fyldt med humor og varme, der fanger stemningen og charmen ved det engelske landskab og dets farverige karakterer.

Resumé

The Darling Buds of May er en britisk TV-serie, baseret på bogen af samme navn skrevet af H.E. Bates. Serien følger Larkins, en familie bosat på en bondegård i Kent.

Hovedpersonerne er Ma og Pop Larkin, et livsglad og ukonventionelt ægtepar, der nyder det simple landliv og lever efter deres egne regler. De har syv børn – Mariette, Montgomery, Victoria, Zinnia, Petunia, Primrose og Perfumed Dandy – som også deler familiens kærlighed til livets glæder.

Ma og Pop Larkin har et nært forhold til naturen og til hinanden. De dyrker deres egen mad og nyder at spise store og overdådige måltider sammen som en familie. De elsker også at tilbringe tid udendørs, især ved floden, hvor de bader og fisker.

En dag ændres deres idylliske liv, da skattemyndighederne besøger dem og truer med at undersøge deres økonomiske forhold. Familien Larkin må finde en måde at beskytte deres ejendom og livsstil på, samtidig med at de bevarer deres lykke og frihed.

Serien udforsker også de romantiske interesser for børnene i familien. Mariette møder forfatteren Cedric Charley Charlton, og de to falder betagende for hinanden. Deres kærlighedshistorie udvikler sig gennem serien og bliver en central del af familiens liv.

The Darling Buds of May er en skøn og charmerende serie, der fanger essensen af ukompliceret lykke og kærlighed til livet. Den viser, hvordan en familie kan finde glæde i de små ting og bevare deres frygtløse ånd i mødet med modgang.

Medvirkende

  • David Jason – Pop Larkin
  • Pam Ferris – Ma Larkin
  • Stephanie Ralph – Victoria
  • Philip Franks – Charley
  • Catherine Zeta-Jones – Mariette
  • Christina Giles – Petunia
  • Katherine Giles – Zinnia
  • Rachel Bell – Edith Pilchester
  • Ross Marriott – Oscar
  • Ian Tucker – Montgomery
  • Abigail Rokison – Primrose
  • Moray Watson – Brigadier
  • Daisy-May Bates – John Blenheim
  • Kika Mirylees – Angela Snow
  • Martyn Read – Sgt. Wilson
  • Julie Stichbury – Primrose
  • Tyler Butterworth – Reverend Candy
  • Michael Jayston – Ernest Bristow

The Darling Buds of May – En serie med ualmindelige fejl

TV-serien The Darling Buds of May har charmeret seere verden over med sin hyggelige atmosfære og familievenlige historier. Men selvom serien formår at sprede glæde og varme, kan vi ikke undgå at bemærke de små fejl, der desværre har sneget sig ind.

Forvekslede navne og forsvundne detaljer

En af de mest lattervækkende fejl, som seere har bemærket, er de forvekslede navne. Karaktererne i serien synes at have en tendens til at blive kaldt ved forkerte navne, som om instruktøren pludselig har glemt, hvem der spiller hvem. Det er næsten som et kor af hvad blev der af detaljerne? fra seerne, når de opdager en manglende rekvisit eller en pludselig forsvunden karakter.

Tidsrejser til ingen nytte

En anden upassende fejl, der har fået seerne til at trække på smilebåndet, er de pludselige tidsrejser i serien. Ja, du læste rigtigt – tidsrejser. Det virker som om, manuskriptforfatterne ikke kunne modstå fristelsen til at lave et lille twist i historien, men resultatet er mere forvirrende end spændende. Pludselig er karaktererne et helt andet sted i tiden, uden nogen redegørelse eller forklaring. Det er som om, de befinder sig i en parallelunivers, hvor tid er ingen hindring.

Uforklarlige accentændringer

En fejl, der virkelig har fået os til at klø os i hovedet, er karakterernes pludselige accentændringer. I én scene taler de med en bred britisk accent, og i næste scene er den forsvundet som dug for solen. Det er som om, karaktererne har hyret en professionel accentskiftende instruktør, der uden forklaring skifter deres talestemme fra scene til scene. Måske er det et skjult talent, vi ikke vidste, at karaktererne besad?

Katte, hunde og andre mystiske besøgende

The Darling Buds of May har også fået et ry som serien med de mystiske dyr. Katte, hunde, fugle og andre pelsede eller fjerklædte venner har en tendens til at dukke op på de mest usandsynlige tidspunkter. Det virker næsten som om, karaktererne kun kan have en normal samtale, hvis de har et dyr omkring sig. Det er en slags utraditionelt påfund, som serien ikke kan lade være med at eksperimentere med.

Sommer i december og vinter i juli

Endelig kan vi ikke undgå at nævne de uforklarlige årstidsfejl. I The Darling Buds of May kan du opleve, hvordan karaktererne pludselig indtager julemad i juli og nyder en forfriskende is i december. Det er som om, produktionsholdet har mistet helt fornemmelsen for tid og sted. Men måske er det bare en kreativ måde at udfordre vores traditionelle opfattelse af årstiderne?

The Darling Buds of May er uden tvivl en serie, der byder på hyggelige øjeblikke og hjertevarme historier. Men vi kan ikke lade være med at grine af de små fejl, der har sneget sig ind og tilføjet et ekstra lag af underholdning. Det er som om, serien har et hemmeligt ønske om at få os til at smile. Og det må man sige, at den formår – på sin helt egen ualmindelige måde.

Andre populære titler: Diebische ElsternOnimai: Ab sofort Schwester!Fast XThe ConsultantTed LassoIron SkyEragonDuneChinese PuzzleThe RevenantThe Ballad of Buster ScruggsWhite Men Cant JumpSpyThe Running ManAssassinElizabethForever My GirlScapat de sub controlHarry Potter and the Deathly Hallows: Part 1Brødrene Mortensens julMoanaWhite ChicksUndercoverSara & SigneDer Mann, der niemals lebteEye in the SkyTop Gun: MaverickThe Walking DeadGods Crooked LinesMansfield ParkThe Little MermaidMarcel the Shell with Shoes OnThe Vampire DiariesResident Evil: Welcome to Raccoon CityIf Beale Street Could TalkTranscendenceDont Be Afraid of the DarkMidsommarMomSundownEverything Everywhere All at OnceDeep ImpactBaywatchPoint of No ReturnThe Duke of BurgundyMadeas Family ReunionJomfruer fra rummetEntergalacticVikings: ValhallaMig og Charly