magiskemomenter.dk

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet er en TV-serie, der først blev lanceret den 3. februar 2017 i Tyskland. Serien er produceret i USA og har engelsk som hovedsprog. Den er også kendt under titlen 小鎮滋味 og er optaget på locations i Santa Clarita, Californien.Serien følger historien om en familie i Santa Clarita, der pludselig bliver kastet ud i en anderledes livsstil, da moren Sheila begynder at udvise tegn på kannibalisme. Handlingen udspiller sig blandt familien, der forsøger at bevare en normal facade, samtidig med at de navigerer i den udfordrende situation.Santa Clarita Diet er produceret af Garfield Grove Productions, KatCo og Kapital Entertainment og byder på en unik kombination af mørk komedie, horror og drama. Gennem serien udforskes både de komiske og foruroligende aspekter af situationen, mens familien forsøger at finde ud af, hvad der præcist er sket med Sheila og hvordan de kan tackle de uventede forandringer i deres liv.Med sine ubehagelige og humoristiske elementer, samt den dygtige cast og drejede plot, tilbyder Santa Clarita Diet en underholdende og anderledes tilgang til den traditionelle familieserie.

Resumé

TV-serien Santa Clarita Diet handler om det ægtepar Sheila og Joel, der er ejendomsmæglere og bor og arbejder i Santa Clarita, Californien. Deres liv tager en mørk drejning, da Sheila dør.

Efter Sheilas død opdager Joel og Sheila, at hun er genopstået som en udødelig og blodtørstig zombie. De må nu navigere i deres daglige liv og samtidig forsøge at skjule Sheilas nye tilstand for omverdenen.

Serien fokuserer på parrets forsøg på at finde ud af, hvordan Sheila kan fortsætte med at spise mennesker, samtidig med at de undgår mistanke fra politiet og deres nysgerrige naboer.

I løbet af serien står Sheila og Joel over for et væld af udfordringer, da de bliver tvunget til at begå mord for at tilfredsstille Sheilas behov for menneskekød. Samtidig forsøger de at finde en kur eller en måde, hvorpå Sheila kan vende tilbage til at være et normalt menneske.

Santa Clarita Diet blander komedie og horror-genren og udforsker temaer som ægteskab, familieliv og menneskets iboende trang til overlevelse. Serien byder på en række sjove og skræmmende øjeblikke, samtidig med at den stiller spørgsmålstegn ved vores samfunds skønhedsidealer og fascinationen af det overnaturlige.

Serien er skrevet af Victor Fresco og har Drew Barrymore og Timothy Olyphant i hovedrollerne som Sheila og Joel. Santa Clarita Diet er en underholdende og grumt fascinerende serie, der kan få dig til at grine, gyse og tænke over, hvad det vil sige at være menneske.

Medvirkende

  • Drew Barrymore – Sheila Hammond
  • Timothy Olyphant – Joel Hammond
  • Liv Hewson – Abby Hammond
  • Skyler Gisondo – Eric Bemis
  • Mary Elizabeth Ellis – Lisa
  • Natalie Morales – Anne
  • Richard T. Jones – Rick
  • Jonathan Slavin – Ron
  • Ricardo Chavira – Dan Palmer
  • Nathan Fillion – Gary
  • Thomas Lennon – Principal Novak
  • Joy Osmanski – Alondra
  • Ethan Suplee – Tommy
  • Ramona Young – Ramona
  • Shalita Grant – Agent Tess Rogers
  • Stephen Full – Janko
  • Dominic Burgess – Radul
  • Andy Richter – Carl

Fejl i TV-serien Santa Clarita Diet: Når zombier ikke helt er perfekte

Santa Clarita Diet er en TV-serie, der får os til at grine og krumme tæer i lige store mængder. Men selvom den er sjov og underholdende, har seerne opdaget et par små fejl og ubehjælpsomheder undervejs. Lad os dykke ned i de mest bemærkelsesværdige af dem og more os lidt over dem sammen!

Fejl 1: Det utrænede øje

Nogle seere har bemærket, at hovedpersonen, Sheila Hammond, spillet af Drew Barrymore, stadig ser helt fantastisk ud, selvom hun er en zombie. Vent lige et øjeblik – skulle man ikke forvente, at en zombie ville se lidt mere rådden ud? Måske burde sæt-designerne have tilføjet et par ekstra lag makeup og en god portion ketchup for at sikre en mere autentisk zombielook.

Fejl 2: Den usynlige spyt

En særlig pernitten seer opdagede, at når Sheila går fuld zombie og bider i et menneske, er der absolut ingen spor af spyt. Kom nu, det er da den lille detalje, der kan gøre hele forskellen mellem at skræmme publikum fra vid og sans eller blot give dem lidt julelys i øjnene. Måske burde filmholdet ansætte en spyt-konsulent for at sikre lidt mere autenticitet i spytproduktionen.

Fejl 3: Den uinspirerende hukommelse

Vi ved alle, at zombier generelt ikke er kendt for deres gode hukommelse. Men Sheila ser ud til at være en undtagelse. Hun bliver til tider glemsom og roder tingene sammen, men når det kommer til hendes sande natur som zombie, synes hun at trives med at huske alting uden problemer. Måske skulle forfatterne have givet hende en mere vejrbidt hjerne, der skaber lidt kaos og konflikter for at holde historien endnu mere spændende.

Fejl 4: Den mystiske spiseevne

Som en zombie skulle man tro, at Sheila er altædende og frygtløs, når det kommer til at slukke sin umættelige sult for kød. Men visse seere har bemærket, at hun kun er interesseret i menneskekød. Måske har hun bare en sofistikeret smag, eller måske er der fejl i hendes indre zombie-diætplan. Måske burde hun udvide sin menu og måske endda eksperimentere med et vegetarisk måltid eller to – for balanceens skyld, naturligvis.

Fejl 5: Den akavede hårstil

Når man tænker på en zombie, forestiller man sig nok ikke lige glamorøst hår og perfekte krøller. Men i Santa Clarita Diet ser Sheila altid ud, som om hun lige har været hos frisøren. Hvordan er det muligt, at hendes hår forbliver i perfekt stand, selvom hun sikkert ikke har tid til at pleje det i sin travle zombie-hverdag? Måske er hun bare velsignet med zombie-superkræfter, der omfatter evnen til at have et altid perfekt frisure. Mange af os ville ønske, vi havde den superkraft i vores eget liv!

Disse fejl og skønhedsminimalisme gør os ikke mindre ivrige efter at se hver episode af Santa Clarita Diet, men de giver os også noget at grine af. For vi ved godt, at ikke alt kan være perfekt – heller ikke i en verden, der handler om zombier med en god portion humor.

Andre populære titler: SooDream HouseThe Trip to Greece17 AgainAt klappe med een håndThe Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the WardrobePatch Adams, un doctor trãsnitX-MenFather FiguresLove in the JungleLimboParasite“Friends” The One with the RumorDer perfekte MannTwin PeaksThe Lord of the Rings: The Rings of PowerWonder – EncantadorSpider-Man: Een nieuw universumIndiana Jones and the Temple of DoomFast XThe ValetBraveThe Boy, the Mole, the Fox and the HorseSelling SunsetThe Nanny DiariesTwilightThe BoogeymanSundayO Nascimento de Uma NaçãoThe IncrediblesDont Toy with Me, Miss NagatoroTrue StoryIn the HeightsThe WireO Rei de Staten IslandInjusticeRed SparrowDahlgårds TivoliKick-AssStolen Youth: Inside the Cult at Sarah LawrenceWonder – EncantadorSuicide SquadMidnight RunFast & FuriousThe In BetweenChildrens HospitalHigh School MusicalOut of the Blue