magiskemomenter.dk

O Meu Cão Tem Um Blog

O Meu Cão Tem Um Blog er en TV-serie, der først blev udgivet den 12. oktober 2012 i USA. Serien er produceret i USA og er tilgængelig på engelsk. Den er også kendt under titlen Dog with a Blog. Serien er filmet på Occidental Studios i Los Angeles, Californien, USA. Bag produktionen står Diphthong Productions, Its a Laugh Productions og Walt Disney Television.Serien handler om en hund, der har sin egen blog. Gennem bloggen deler hunden sine daglige oplevelser og tanker med verden. Det er en humoristisk og hjertevarmende serie, der følger hundens eventyr og de forskellige karakterer, den møder på sin vej. Gennem hundens perspektiv får vi et unikt indblik i både menneskers og dyrs verden.O Meu Cão Tem Um Blog er en underholdende serie, der appellerer til både børn og voksne. Den byder på sjove og relaterbare historier, der ofte har en god morale eller budskab. Med en blanding af komedie, drama og eventyr formår serien at fange seernes opmærksomhed og skabe et bånd mellem dem og den talende hund.Alt i alt er O Meu Cão Tem Um Blog en sjov og charmerende TV-serie, der vil glæde seere i alle aldre. Med sin unikke præmis og positive budskaber er det en serie, der både underholder og efterlader en følelse af varme og lykke.

Resumé

O Meu Cão Tem Um Blog er en tv-serie, der handler om en familie, der adopterer en hund ved navn Stan, i håbet om at de to steddøtre, der er i konflikt med hinanden, vil lære at komme godt ud af det med hinanden gennem deres fælles ansvar for hunden. Dette lykkes, da søskendeparret snart opdager, at hunden kan tale og skrive. Deres familieeventyr begynder, da børnenes far adopterer den nye familiemedlem, en hund ved navn Stan. Målet er, at de to skridsøskende, der konstant skændes, kan finde sammen og blive en tættere familie. Det lykkes til sidst, da hunden stikker af, og søskendeparret må arbejde sammen for at få den tilbage. De knytter sig endnu mere til hinanden, da de opdager, at hunden kan tale, og de skal holde det hemmeligt for deres forældre.—donahuehannah

O Meu Cão Tem Um Blog er en sitcom, der bliver fortalt fra hundens perspektiv. Serien handler om en nysammensat familie bestående af forældrene Bennett og Ellen samt deres børn Tyler, Avery og Chloe, der forsøger at vænne sig til at være søskende. Tyler og Avery er typiske teenagere og lærer langsomt at kommunikere med hinanden. Da de opdager en hemmelighed om familiens nyadopterede hund, Stan, beslutter de at holde det hemmeligt – selv for deres forældre. Hvad er Stans hemmelighed? Han kan tale og blogge. Det bliver dog mere kompliceret at bevare hemmeligheden, da yngste søster Chloe tror, det er normalt at have en talende hund, efter hun overhører ham. Heldigvis afskriver forældrene det som Chloes overaktive fantasi. Stan har en evne til at havne i problemer, hvilket hjælper med at lære børnene, hvor vigtig familien er, og hvor meget de skal arbejde sammen for at bevare Stans hemmelighed.—Unknown

I Pasadena, Californien, har Avery Jennings mor, Ellen, lige giftet sig med Tyler og Chloe James far, Bennett, så den nye familie skal nu lære at leve sammen. De står over for en endnu større udfordring, da de opdager, at deres nye hund, Stan, kan tale. Kun Avery, Tyler og Chloe ved det. Uvidende om dette har Stan også en blog, hvor han diskuterer begivenheder i Jennings-James-hjemmet. Børnene opdager Stans taleevner i den første episode og beslutter at holde det hemmeligt for deres forældre, af frygt for at hvis verden finder ud af, at Stan kan tale, vil han blive taget væk til eksperimenter.

Medvirkende

  • Genevieve Hannelius – Avery Jennings (69 episodes, 2012-2015)
  • Blake Michael – Tyler James (69 episodes, 2012-2015)
  • Francesca Capaldi – Chloe James (69 episodes, 2012-2015)
  • Stephen Full – Stan the Dog (69 episodes, 2012-2015)
  • Regan Burns – Bennett James (69 episodes, 2012-2015)
  • Beth Littleford – Ellen Jennings (69 episodes, 2012-2015)
  • Dylan Thomas Malone – Parker (69 episodes, 2012-2015)
  • Mick – Stan the Dog (64 episodes, 2012-2015)
  • Kayla Maisonet – Lindsay (20 episodes, 2012-2015)
  • L.J. Benet – Karl Fink (15 episodes, 2013-2015)
  • Danielle Soibelman – Max Edlstien (14 episodes, 2013-2015)
  • Bruno Mello – Karl Fink (10 episodes, 2013-2015)
  • Peyton Meyer – Wes Manning (9 episodes, 2013-2014)
  • Jessica DiCicco – Freddie (8 episodes, 2013-2015)
  • Denyse Tontz – Nikki Ortiz (7 episodes, 2012-2014)
  • Marieve Herington – Gracie (7 episodes, 2015)
  • Paul McGinnis – Additional Puppeteer (6 episodes, 2012-2013)
  • Kuma – Stan the Dog (5 episodes, 2012-2013)
  • Creators: Michael B. Kaplan, Philip Stark
  • All cast & crew

Forskellige fejl i TV-serien O Meu Cão Tem Um Blog

TV-serien O Meu Cão Tem Um Blog følger den charmerende hund, der er i stand til at blogge om sit liv og de skøre oplevelser, den har med sin menneskefamilie. Mens serien bringer smil på læberne hos mange seere, har skarpe øjne opdaget nogle fejl og inkonsistenser, der får os til at grine lidt ekstra.

Seeropdaget fejl #1: Den uendelige forsyning af godbidder

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er den næsten uendelige forsyning af godbidder til vores hovedperson, den talende hund. I næsten hver eneste scene kan vi se, hvordan de forskellige familiemedlemmer konstant belønner hunden med lækre godbidder. Vi kan ikke undgå at undre os over, hvordan den lille hundemave kan rumme så mange snacks, uden at den bliver nødt til at søge lægehjælp fra dyrlægen!

Seeropdaget fejl #2: Den magiske transformation

I flere episoder kan vi følge vores firbenede ven, der forvandler sig til menneske og deltager i menneske-aktiviteter. Men her er det sjove: Den lille hundehale forsvinder aldrig! Uanset hvor godt den lykkes med at skjule sine hundeevner, ender den altid med at afsløre sig selv på den mest klodsede måde – ved at vifte med den lille pelsede hale. Det får os til at undre os over, om hundemad faktisk er den nye superfood, der kan give mennesker evnen til at forvandle sig til vores pelsede venner.

Seeropdaget fejl #3: Den pludselige evne til at udføre akrobatik

I serien bemærker vi også hundens utrolige evne til at udføre akrobatiske tricks på helt utrolige niveauer – selvom dens menneskelige familie ingen erfaring har inden for cirkusverdenen. Fra at udføre baglæns saltomortaler til at jonglere med kyllingeben, får den os virkelig til at tro, at avancerede hundeskoler nu tilbyder undervisning i akrobatik. Hvornår kan vi forvente at se hunden optræde i Americas Got Talent?

Seeropdaget fejl #4: Den telefoniske forbindelse til hundevenner

I seriens univers har vores hovedperson den fantastiske evne til at kommunikere telefonisk med andre hunde. Men her er det sjove: Hunden bruger ikke en smartphone eller en telefon, men i stedet den gode gamle fastnettelefon! Hvad er næste skridt? Vil hunden opgradere til brevduer for at holde kontakten med sin pelsede vennekreds? Det får os til at undre os over, om vi alle skulle overveje at duste vores gamle telefoner af og se, hvem der også svarer i den anden ende.

Seeropdaget fejl #5: Den aldrig skiftende frisør

Vi kan ikke undgå at bemærke hundens velplejede pels i hver eneste scene af serien. Uanset hvilke eventyr den kommer ud for, forbliver dens pels altid veltrimmet og perfekt stylet. Vi kan ikke lade være med at spekulere på, om hunden mon har en dygtig frisør, der følger den overalt og klarer eventuelle uhåndterlige pelsproblemer i løbet af sekunder. Måske skulle vi også alle overveje at få en personlig hundefrisør?

TV-serien O Meu Cão Tem Um Blog er uden tvivl en kilde til sjov og underholdning, og selvom fejl som disse får os til at grine, påvirker de på ingen måde vores kærlighed til den søde hovedperson og dens farverige eventyr. Lad os bare fortsætte med at leve i øjeblikket og nyde den morsomme verden skabt omkring en hund med en blog!

Andre populære titler: De sendte en dame – og tak for detMothers Day: Liebe ist kein KinderspielMean Girls“Vennerne og det grønne lys” Anders er vækDas BootWildeGreen RoomA Man Called OttoReservoir DogsThe Thorn BirdsUnchartedKnock KnockThe Magnificent SevenRabbit HoleDine Fulde FemVerschlungene WegeDonnie BrascoFear the Walking DeadDansegarderobenThe WatcherKometernes jul“Stormester” Hvad laver løgnerenInto the BlueE.T. – Der AußerirdischeGlass Onion: A Knives Out MysteryAgatha: Darkhold DiariesSliding DoorsThe FinalLand GirlsToscanaCapturedHereditaryDemolitionGreaseJulefrokostenBlack BeautyOda OmvendtThe Dark TowerUncle from Another WorldThe MoleHep Yek 4: Bela Okuma AltanMeru the SuccubusJohn Wick: Capítulo 4AbbysToo Old to Die YoungAirColors of LoveStranger ThingsShazam! Fury of the Gods