magiskemomenter.dk

My Name Is Earl

TV-serien My Name Is Earl blev udgivet i USA den 20. september 2005. Den er produceret af 20th Century Fox Television og Amigos de Garcia Productions. Serien blev filmet i Beaumont, California, USA. Serien er på engelsk, men er også kendt under titlen Las Passiones De Catalina på spansk. Denne komedieserie følger hovedpersonen Earl, der forsøger at rette op på sin fortid ved at gøre gode gerninger. Han bruger sin tid på at gøre op for alle de dumme og egoistiske handlinger, han har begået tidligere i livet.My Name Is Earl er en sjov, hjertevarmende serie, der integrerer komedie og moral. Med en række farverige og sjove karakterer, udforsker serien tematikker som forsoning, retfærdighed og karma. Serien er blevet godt modtaget af både kritikere og publikum for sin unikke præmis og humoristiske præg.Serien kan opleves på NBCs officielle hjemmeside i USA.

Resumé

TV-serien My Name Is Earl handler om Earl Hickey, en person med et liv fyldt med dårlige valg og ulykke. Alt ændrer sig, da han vinder 100.000 kroner i lotteriet og beslutter sig for at rette op på alle de fejl, han har begået i fortiden.

Earl er en typisk skurk, der køber en vindende lottokupon, men bliver påkørt af en bil og mister kuponen i processen. Mens han ligger på hospitalet, indser han, at hans uheld skyldes karma, hvor skæbnen straffer ham for alle de dårlige ting, han har gjort i sit liv. Derfor beslutter han sig for at dedikere sit liv til at gøre bod hos alle de mennesker, han har skadet.

Historien følger Earls bumpede rejse, hvor han forsøger at forbedre sit liv. Med hjælp fra sin dumme bror går han systematisk igennem sin Karma-liste og prøver at gøre op for alle de dårlige handlinger, han har begået.

My Name Is Earl er en amerikansk komedieserie med en morsom og farverig rollebesætning. Serien viser os, hvordan Earl forsøger at ændre sin skæbne ved at gøre gode ting og rette op på fortidens fejltagelser.

Medvirkende

  • Jason Lee – Earl Hickey
  • Ethan Suplee – Randy Hickey
  • Jaime Pressly – Joy Turner
  • Nadine Velazquez – Catalina
  • Eddie Steeples – Darnell Turner
  • Louis T. Moyle – Dodge
  • Trey Carlisle – Earl Jr.
  • Noah Crawford – Young Earl
  • Dale Dickey – Patty
  • Gregg Binkley – Kenny James
  • Timothy Stack – TVs Tim Stack
  • Abdoulaye NGom – Nescobar-A-Lop-Lop
  • Bill Suplee – Willie the One-Eyed Mailman
  • Abdul Goznobi – Iqball
  • Mike OMalley – Stuart Daniels
  • Billy Gardell – Officer Hoyne
  • Tracy Ashton – Didi
  • Samantha Larsen – Waitress

Sjove fejl i TV-serien My Name Is Earl

I den populære TV-serie My Name Is Earl, der handler om den skruppelløse Earl Hickey og hans forsøg på at gøre gode gerninger for at rette op på sit tidligere dårlige liv, er der desværre flere fejl, der er blevet opdaget af ivrige seere. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl, der bringer grinene frem på vores læber.

Revealende fejl

En af de første fejl, som seerne har bemærket, er i scenen, hvor den gravide Joy er i brusebadet. Her har produktionen benyttet sig af en kropudskiftning, og den dobbeltgænger, der er brugt, er iført hudfarvede trusser, der akkurat kan anes i bunden af skærmen. Vi kan nok tilgive denne fejl, da det sandsynligvis ikke er synligt på CRT-fjernsyn, der har en tendens til at beskære billedet.

Anakronisme

En anden fejl er en anakronisme, hvor Joy bliver vist med falske 20 dollarsedler fra 1996. Problemet er, at sedlerne, der bliver vist, faktisk er den redesignede version fra 2004. Sikke dog en dårlig ombytning – man skulle tro, de kunne have fundet nogle ældre pengesedler.

Karakterfejl

I serien bliver vi præsenteret for Darnell Crabman Turner, der tidligere var en canadisk immigrant ved navn Harry Monroe. Han blev sat i vidnebeskyttelsesprogrammet af FBI og flyttede til Camden for at starte sit nye liv. Men i en tilbagebliksepisode i sæson 2 ved navn Our COPS is on vises det, at Darnell bor hos sin bedstemor i Camden og bliver fanget af politiet, mens han dyrker marihuana i hendes lejlighed. Det virker som om, vidnebeskyttelsesprogrammet ikke har været så effektivt i dette tilfælde.

Således er My Name Is Earl ikke uden sine fejl. Men det betyder ikke, at vi ikke kan more os over dem. For selvom fejl kan skabe lidt forvirring, kan de også bringe os glæde og latter i vores dagligdag. Så næste gang du ser en fejl i din yndlingsserie, husk at finde humor i det og dele latteren med dine venner.

Andre populære titler: Brødrene Mortensens julThe IrregularsToo SuneReignV-WarsThe Great EscapeThe Thundermans ReturnThe Dreamer: Becoming Karen BlixenCitizen KaneO Dragão AtacaJames Bond 007 – Lizenz zum TötenAvatar: The Way of WaterTrue BloodNumarul 23Die HartGame of ThronesThe CallingAs the Crow FliesBelgraviaHuset på ChristianshavnGood WifeThorThe MartianThe MunstersPeter Pan & WendyBrigada sinucigașilor: Misiune ucigașăThe MarvelsMarried… with ChildrenUnchartedInspector BorowskiMusic for Black PigeonsBlinkende lygterGringo: Amator în misiuneDreamlandAmerican OutlawsPossessionThe Light Between OceansDuneThe ArtistWest Side StoryGeralds GameStar Trek: PicardHomefrontWonder – EncantadorNightcrawlerGhost Stories in SchoolThe Art of Self-DefenseiZombieInga problemThe Pacific