magiskemomenter.dk

Mike & Molly

TV-serien Mike er en amerikansk serie, der havde premiere den 20. september 2010 i USA. Serien er produceret af Bonanza Productions, Chuck Lorre Productions og Warner Bros. Television.Handlingen finder sted i Los Angeles, Californien og følger historien om hovedpersonen Mike, der står over for forskellige udfordringer i sit liv. Serien er kendt for at udforske temaer som kærlighed og vægttab, og den har også fået den kinesiske titel 重量級的愛情, som betyder Tung kærlighed på dansk.Mike bliver præsenteret på sprogene engelsk, men kan også ses på CBS officielle hjemmeside i USA. Serien er fyldt med spænding, romantik og komiske øjeblikke, hvilket giver seerne en underholdende og sjov oplevelse.Serien er blevet filmet på smukke locationer i Los Angeles, Californien, hvilket tilføjer en æstetisk appel til serien. Med et talentfuldt hold af skuespillere og et velskrevet manuskript, har Mike vundet popularitet blandt seere over hele verden.Med sin inderlige historiefortælling og engagerende karakterer, formår Mike at tiltrække og fastholde publikums opmærksomhed. Serien er et must-see for enhver, der er interesseret i en kombination af romantik, humor og spænding.

Resumé

TV-serien Mike handler om Mike, en politibetjent fra Chicago, der møder Molly, en fjerdeklasse lærer, til et møde i Overeaters Anonymous. De forelsker sig i hinanden, delvist på grund af deres fælles kærlighed til tærter og deres ønske om at modstå fristelsen. Begge står over for udfordringer i deres stræben efter at tabe sig – Molly bliver udfordret af sin slanke søster og mor, og Mike får det svært på den diner, hvor han ofte spiser. Men efter at have fundet hinanden vil de støtte hinanden i deres bestræbelser på at opnå deres mål, uanset om det er vægttab eller Mollys beslutning om at stoppe med at undervise og forfølge sin drøm om at blive forfatter.

Medvirkende

  • Billy Gardell – Mike Biggs
  • Melissa McCarthy – Molly Flynn
  • Reno Wilson – Officer Carl McMillan
  • Katy Mixon – Victoria Flynn
  • Swoosie Kurtz – Joyce Flynn
  • Nyambi Nyambi – Samuel
  • Louis Mustillo – Vince
  • Rondi Reed – Peggy
  • Cleo King – Grandma
  • Suzie Q – Jim
  • David Anthony Higgins – Harry
  • Holly Robinson Peete – Christina
  • Casey Washington – Ramirez
  • Eric Womack – Detective
  • Gerald McRaney – Captain Patrick Murphy
  • Reginald VelJohnson – Brother Heywood
  • Brendan Patrick Connor – George
  • Cheryl Hawker – Lynette

Fem underholdende fejl i TV-serien Mike, der fik seerne til at grine

TV-serien Mike har underholdt os i flere sæsoner med dens sjove karakterer og skarpe replikker. Men selv de bedste produktioner kan have deres små fejl, og seerne har ikke været bange for at påpege dem. Her er fem hilarious fejl fra Mike, der fik seerne til at grine:

1. Manglende sammenhæng i kulissen

En af de mest tydelige fejl i Mike er den manglende sammenhæng i kulissen. Hjemmet hos familien Flynn skifter mellem at have både en indkørsel og en garage, til at have ingen af delene. Det er da imponerende, at huset kan skifte arkitektur på den måde – måske har de brugt Harry Potters usynlighedspløk?

2. Forkerte ordvalg

Peggy Biggs, karakteren fra Missouri, har desværre svært ved at holde styr på sit ordvalg. Mens ægte Missourianere siger creek, lyder det helt galt, når Peggy pludselig siger crick. Måske skulle hun gå tilbage til Missouriskole?

3. Kontinuitetsfejl i hver eneste episode

Mike vil gerne være den bedste, også når det kommer til at lave kontinuitetsfejl. I hver eneste episode er der små fejl i historien, der får seerne til at grine. Hvad enten det er en pludselig forsvunden karakter eller en skiftende rekvisits placering, er der altid noget at grine af.

4. Uforklarlige sprogbarrierer

Det virker til, at nogle karakterer i Mike har problemer med sprogbarrierer. I enkelte scener finder man sig selv undrende over, hvordan personerne kan tale flydende fransk uden nogen tidligere reference til deres sprogkundskaber. Måske skulle de overveje at ansætte en bedre oversætter?

5. Manglende episodeskab

Et af de mest underholdende aspekter ved Mike er fraværet af nogle episoder. Ja, du læste rigtigt – der er faktisk huller i serien. Hvad der skete i disse manglende episoder vil forblive en evig gåde. Måske trippede produktionsteamet over deres egne kabler?

Uanset om man er fan af Mike eller ej, kan vi alle blive enige om, at disse fejl fik os til at grine. Det er netop disse små pudsigheder, der gør serien endnu mere elskelig og sjov at følge med i. Så lad os omfavne fejlene og holde dem i live som en del af Mikes charme!

Andre populære titler: MoonrakerThe Great WallTurboThe Age of AdalineKingsman: The Secret ServiceFlushed AwayThe Girl from PlainvilleKrimi5BænkenPitch Perfect 2TaxiNorskovPeters landlovThe Gilded AgeDirty DancingThe Maze Runner: The Kill OrderTooth FairyThe Boondock Saints II: All Saints DayFalcon CrestAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaGuiltKlassefestenTransformers: Ascensiunea bestiilorFoundationGreys AnatomyWind RiverDetektiven från Beledweyne“WatchMojo” Top 5 Shocking Animal Sex FactsKender du typen?MegamindBattleshipLokiJoe BellBig GameCharlies AngelsBaby DriverScooby-DooThe Popes ExorcistChilling Adventures of SabrinaDownton AbbeyModern FamilyFracturedStarship TroopersGilmore GirlsJennifers BodyBabylonDaddys HomeTomodachi GameMiami Vice