magiskemomenter.dk

Fairy Tail

Fairy Tail er en populær japansk TV-serie, der først blev udgivet den 12. oktober 2009 i Japan. Serien er produceret af Pony Canyon, A-1 Pictures og Bridge. Historien foregår i en fantasiverden og følger eventyrene og kampeventyrerne i en magisk guild kaldet Fairy Tail. Serien har en stærk japansk baggrund og er primært skrevet og vist på japansk sprog. Fairy Tail er også kendt under navnet Fairy Tail Zero. For mere information om serien, kan man besøge den officielle fan-side eller den officielle hjemmeside, der er tilgængelige både i Japan.

Resumé

Fairy Tail er en populær japansk animeserie, der følger historien om Lucy Heartfilia, en ambisiøs Celestial Wizard. Hun bliver ven og allieret med de mægtige troldmænd Natsu, Gray og Erza, der er medlemmer af den berygtede troldmandsgilde, Fairy Tail.

Lucy, en 17-årig pige, drager ud på en rejse for at blive en fuldblods troldkvinde og slutter sig til Fairy Tail, den stærkeste og mest berømte troldmandsgilde. Her møder hun Natsu, Happy, Gray og Erza, der behandler hende mere som familie end som venner. Serien følger den episke rejse, hvor medlemmerne af Fairy Tail står over for farer og til sidst overvinder dem gennem gensidig kærlighed og venskab.

Historien starter, da Lucy, der er en løbet væk Celestial Wizard, bliver forbandet af en magisk amulet. Natsu Dragneel, en Dragon Slayer, og hans sidekick Happy, kommer for at redde hende fra at blive solgt på det sorte marked. Fairy Tail har en specialitet inden for at forårsage massivt ejendomsskade, som Lucy snart opdager, da hun slutter sig til den magiske gilde.

Lucy møder hurtigt Gray og Erza, der begge er troldmænd i Fairy Tail. Gray er en is-troldmand med en kølig personlighed og en speciel hobby. Erza er derimod en troldkvinde med requip-magi, der giver hende mulighed for at skifte rustning og våben når som helst.

Gennem forskellige arcs, oplever Fairy Tail medlemmerne mange eventyr og farer, men de holder altid sammen som en tæt enhed og står sammen for at beskytte hinanden og deres guild.

Medvirkende

  • Cherami Leigh – Lucy Heartfilia
  • Todd Haberkorn – Natsu Dragneel
  • Tia Lynn Ballard – Happy
  • Tetsuya Kakihara – Natsu Dragneel
  • Colleen Clinkenbeard – Erza Scarlet
  • Newton Pittman – Gray Fullbuster
  • Brittney Karbowski – Wendy Marvell
  • Aya Hirano – Lucy Heartfillia
  • Rie Kugimiya – Happy
  • Jad Saxton – Carla
  • Monica Rial – Mirajane Strauss
  • Brina Palencia – Juvia
  • R. Bruce Elliott – Makarov
  • David Wald – Gajeel
  • Kristi Kang – Levy McGarden
  • Christopher Sabat – Elfman Strauss
  • Tyler Walker – Additional Voices
  • Jamie Marchi – Cana Alberona

Fejl i Fairy Tail, der vil få dig til at grine højlydt

Du troede, det var magi? Vent, hvad?

TV-serien Fairy Tail er fyldt med spænding, action og magiske kræfter. Men selv i en verden af fantasi kan der opstå nogle bemærkelsesværdige fejl, der får os til at skraldgrine. Lad os dykke ned i nogle af disse uforglemmelige øjeblikke, hvor virkeligheden synes at have glemt at tage brillerne på.

Hvad er det med størrelsen?

I Fairy Tail bliver størrelsen pludselig en vigtig faktor. Vi ser karaktererne kæmpe mod kæmpestore monstre, der ser ud til at kunne knuse dem med et enkelt puf. Men så sker det – i en scene bliver karakteren pludselig gigantisk, mens det enorme monster nu ser ud til at være en kæledyrsvalp. Måske er det en ny slags magi, vi endnu ikke har hørt om, men vi kan ikke lade være med at undre os.

Håndklædet der aldrig falder

I en af seriens mest intense kampe kæmper vores helte mod en ond skurk. Slaget er voldsomt og fyldt med action, men på en eller anden måde formår skurken altid at holde sit håndklæde omkring livet, lige meget hvor hårdt han bliver ramt. Måske har han en særlig magisk bælteclips, som vi ikke er blevet præsenteret for. Men vi kan ikke lade være med at grine, hver gang det håndklæde forbliver intakt.

Hvem er du, igen?

I Fairy Tail er der mange karakterer med forskellige evner og personligheder, og det kan være svært at holde styr på dem alle. Men det er endnu mere forvirrende, når en karakter pludselig får en ny identitet midt i serien. Et øjeblik er de en venlig hjælper, og det næste øjeblik er de en ond skurk. Måske er det magien, der forvirrer os, men det er svært ikke at grine af denne pludselige personlighedsskift.

Lyden af magi … og mikrofoner

Når vi taler om magi, forventer vi en hel del lydeffekter i Fairy Tail. Men indimellem bliver vi også præsenteret for nogle ekstra lydeffekter, som vi ikke helt havde forventet. Pludselig kan vi høre en dør, der bliver åbnet, eller en mikrofon, der hvisker. Det er som om, at magien ikke kun er inden for skærmen, men også i selve produktionen af serien.

Konkurrence i løbekonkurrencen

I Fairy Tail er det ikke kun karaktererne, der kæmper mod hinanden. Selv konkurrencerne kan have deres egne fejl. I en særlig spændende løbekonkurrence opstår der en mærkelig situation, hvor deltagerne pludselig begynder at løbe i den forkerte retning. Måske er der en skjult bonuspræmie for at nå ud af banen og ud til frokostbordet først?

Lad os grine igennem fejlene

Selvom Fairy Tail kan have sine små fejl og pudsige øjeblikke, er det vigtigt at huske, at det er et værk af fantasi og underholdning. Lad os tage fejlene med et smil og glæde os over de mange spændende eventyr, som serien har at byde på. Og husk at det er sjovt at grine sammen med andre seere, når vi opdager disse kække fejl i Fairy Tail.

Andre populære titler: Madsen og Co.Hot Tub Time MachineTil middag hos…HeidiQuantum LeapThe Quick and the DeadFlid, fedt og snydThe Butterfly EffectJack ReacherShamelessFinal Destination 3A Very British ScandalThe A-TeamFree SoloOameni mari si fara minteSaving FaceAnna Pihl – Auf Streife in Kopenhagen“Rick and Morty” A Rick in King Morturs MortThe Eminence in ShadowRed JoanKinThe CallingDrukThe JourneyHigh LifeAhsokaGreys AnatomyHinterlandThe Hate U GiveGirl in the BasementNo One Gets Out AliveStargate SG-1CrashingThe Magnificent SevenAirDont Worry DarlingLifeThe Dirty DozenHes Just Not That Into YouTokyo ViceSpace DogsThe LodgeTransformersThe Jeffrey Dahmer FilesLove & AnarchyWaiting…Blue Mountain StateBetter Than UsWarrior