magiskemomenter.dk

Destination Fear

Destination Fear er en spændende TV-serie, der blev udgivet den 26. oktober 2019 i USA. Serien er produceret i USA og er også kendt under navnet Smer hrôza. Den er optaget på forskellige locations i Minnesota, USA.I Destination Fear følger man en gruppe modige eventyrere, der udforsker forskellige skræmmende og uhyggelige steder i Minnesota. Med deres mod og nerver af stål udfordrer de deres egne frygt og konfronterer overnaturlige fænomener og spøgelser.Serien er fyldt med spænding og mystik, og publikum bliver taget med på en rutsjebanetur af følelser, da de følger med eventyrerne, der stilles over for en lang række gruopvækkende udfordringer. Destination Fear er en serie, der garanterer at holde seerne på kanten af deres sæder, mens de udforsker de mest frygtindgydende steder i Minnesota.Med sin unikke kombination af skræmmende steder og modige eventyrere giver Destination Fear seerne en uforglemmelig oplevelse, der får dem til at sidde fastklemt ved skærmen. Så tag med på denne hårrejsende rejse, og lad dig rive med ind i en verden fyldt med frygt og spænding.

Resumé

Maverick paranormal explorer Dakota Laden tager sin søster, Chelsea, og bedste ven, Tanner, med på en rejse på tværs af landet i en autocamper for at tilbringe natten på de mest hjemsøgte steder i Amerika og teste grænserne for menneskelig frygt.

Medvirkende

  • Dakota Laden – Self (49 eps · 2019–2023)
  • Chelsea Laden – Self (49 eps · 2019–2023)
  • Tanner Wiseman – Self (49 eps · 2019–2023)
  • Alex Schroeder – Self – Camera Operator (49 eps · 2019–2023)
  • Ryan Zacherl – Self – Paranormal Investigator (2 eps · 2019–2021)
  • Austin Maynard – Self – Paranormal Investigator (2 eps · 2020–2022)
  • Tyler Moudry – Self – Historian (2 eps · 2022)
  • Rachel Raschella – Self – Previously Investigated Cresson (2 eps · 2022)
  • Lindsey Rogers – Self – Previously Investigated Cresson (2 eps · 2022)
  • Ronnie Dee – Self – Owner, Old South Pittsburg Hospital (2 eps · 2019–2022)
  • Ady Gaddis – Self – Local Resident (2 eps · 2019–2021)
  • Steve Brodt – Self – Paranormal Investigator (2 eps · 2020–2023)
  • Dylan Stevens – Self – Local Resident (2 eps · 2020–2023)
  • Drew Babineau – Self – Previously Investigated Cresson (2 eps · 2022)
  • Dave Schrader – Self – Host & Paranormal Investigator (1 ep · 2020)
  • Adam Kimmell – Self – Owner, Madison Seminary (1 ep · 2019)
  • Jeff Adkins – Self – Paranormal Investigator (1 ep · 2019)
  • Bill Harvey – Self – Former Corrections Officer (1 ep · 2019)

Fem grinagtige fejl i TV-serien Destination Fear

1. Spøgelset med den dårlige mani-pedi

En af de mest morsomme fejl, der er blevet opdaget af seerne i TV-serien Destination Fear, er i episoden Haunted Nail Salon. Mens teamet udforsker det hjemsøgte sted, får de et glimt af et spøgelse, der ser ud til at have behov for en seriøs mani-pedi. Spøgelset vandrer rundt og prøver at skræmme gruppen, men det er svært at tage det seriøst, når dets negle ser ud til at have set bedre dage. Måske har det været for travlt med at udføre hjemsøgelser til at få ordnet neglene!

2. Den hjemsøgte isterningmaskine

I episoden Frozen Frights støder teamet på en gammel isterningmaskine, der siges at være hjemsøgt af en vred ånd. Men seerne bemærkede hurtigt, at når kameralinsen zoomede ind på isterningmaskinen, kunne man tydeligt se et mærke fra en populær sodavandsproducent. Hvem vidste, at ånderne også havde en forkærlighed for læskedrikke?

3. Det fortryllende batteri

I en af de tidligere episoder bliver holdet fanget i et mørkt rum uden strøm. Heldigvis finder de en gammel lommelygte, der tændes ved at dreje på enden. Men seerne bemærkede, at lommelygten forbliver tændt uanset hvor meget holdet drejer på den. Måske har den en form for magisk uendelighedsbatteri, der er perfekt til hjemsøgte steder!

4. Det uhyggelige hjemsøgte spejl… der ikke fungere

I episoden Mirror Mayhem bliver teamet konfronteret med et gammelt, hjemsøgt spejl, der siges at have mystiske kræfter. Men seerne kunne ikke undgå at bemærke, at når karaktererne kiggede i spejlet, blev deres refleksioner ikke vist. Det er aldrig sjovt at blive ignoreret af selv hjemsøgte objekter, gør det?

5. Den flygtige spøgelseslyd

I flere af episoderne har seerne bemærket, at når holdet lytter efter spøgelselyde, hører de pludselig en mærkelig, knirkende lyd. Men når de kigger rundt, kan de ikke finde ud af, hvor lyden kommer fra. Det viser sig, at det bare er produktionens fejl, da der ikke var nogen reel kilde til lyden. Måske var det bare spøgelset foran mikrofonen, der kørte lidt for vildt?

Selvom TV-serien Destination Fear bestemt har sin retfærdige andel af uhygge, har seerne formået at finde disse grinagtige og underlige fejl, der tilføjer en ekstra dimension af underholdning. Det er muligt, at nogle af disse fejl skyldes en kombination af spøg og tekniske fejl, men hey, det gør bare oplevelsen endnu mere underholdende!

Andre populære titler: Shine – Der Weg ins LichtThe Sommerdahl MurdersMoonlightBattle at Big RockWhiplashPadre PioTucker and Dale vs EvilThe IdolThe VirtuosoThe Professor and the MadmanScreamMr InbetweenDeath RacePain & GainReacherTouching the VoidEight BelowHopThis EnglandBlind FuryGuardians of the Galaxy Vol. 3The X Files: I Want to BelieveFour Weddings and a FuneralPosePeter Pan & WendyLove, Death & RobotsDownton AbbeyHomelandAmeliaThe MessengerDaddy Day CampThe SummitLittle WomenThe Little MermaidMillers CrossingWinnie the Pooh: Blood and HoneyCitadelThe HillThe Silencing – Tod in den Wäldern“Big Naturals” TittieologyRabbit HoleSummer Time RenderingFunny PeopleRidskolanMan Seeking WomanStargate SG-1ShamelessThe Fear of 13