magiskemomenter.dk

Avengers Assemble

Avengers Assemble er en amerikansk TV-serie, der blev udgivet den 26. maj 2013 i USA. Serien er produceret af Man of Action og Marvel Animation, og den officielle hjemmeside er Marvel.com. Serien foregår på engelsk og er også kendt som Marvels Avengers Assemble. Avengers Assemble er baseret på de ikoniske Marvel-superhelte og deres kamp for at redde verden. Serien følger et hold af superhelte, der er kendt som Avengers, og deres evner og kamp for retfærdighed.Med en spændende blanding af action, eventyr og drama transporterer Avengers Assemble seerne ind i Marvels fantastiske verden. Serien er fyldt med spektakulære kampscener, episke konfrontationer og spændende plot-twists.Ved at tage udgangspunkt i de mest populære Marvel-karakterer, som Iron Man, Hulk, Thor, Captain America og Black Widow, formår serien at skabe en intens og engagerende historie om superhelte, der arbejder sammen for at bekæmpe ondskab og beskytte menneskeheden.Avengers Assemble er en underholdende og actionfyldt TV-serie, der vil appellere til både Marvel-fans og alle, der elsker spænding og eventyr. Gå ikke glip af denne episke historie om heltemod og overnaturlige kræfter!

Resumé

The Avengers Assemble er en TV-serie, der følger eventyrene med Marvel Universes stærkeste hold af superhelte. Kan verdens mest magtfulde gruppe af superhelte lægge deres uenigheder til side og lære at leve sammen under ét tag længe nok til at redde verden fra den ultimative ødelæggelse? Svaret vil blive afsløret, når Red Skull og M.O.D.O.K. erklærer krig mod The Avengers.

Medvirkende

  • Roger Craig Smith – Captain America
  • Troy Baker – Hawkeye
  • Fred Tatasciore – Hulk
  • Travis Willingham – Thor
  • Bumper Robinson – Falcon
  • Laura Bailey – Black Widow
  • Adrian Pasdar – Iron Man
  • David Kaye – J.A.R.V.I.S.
  • James Mathis III – Black Panther
  • Liam OBrien – Red Skull
  • Natalia Rosminati – Madame Masque
  • Mick Wingert – Iron Man
  • Grey Griffin – Captain Marvel
  • Kathreen Khavari – Ms. Marvel
  • Daisy Lightfoot – Shuri
  • Jennifer Hale – F.R.I.D.A.Y.
  • Grant George – Ant-Man
  • Trevor Devall – Klaue

Femme Fatale og Fashion Fadæse i Avengers Assemble

Velkommen til en verden fyldt med superhelte og tåbelige tabber. TV-serien Avengers Assemble er kendt for sin action og spænding, men har du nogensinde bemærket de utallige fejl, der sniger sig ind i episoderne? Vi har samlet nogle af de mest latterlige fejl fundet af seere, som vil få dig til at grine højt og ryste på hovedet.

Frække Femme Fatale Fadæser

Avengers Assemble er fyldt med stærke kvindelige karakterer, men det ser ud til, at selv de mest oplagte helte kan falde i fælden af modefejl. I en episode blev Widow, den seje og kampdygtige superheltinde, fanget i en pinlig situation. I den ene scene bar hun en knaldrød kjole, der matchede hendes berømte sorte dragt perfekt. Men i det næste klip skiftede kjolen magisk farve til en dyb lilla. Måske et forsøg på at eksperimentere med sin stil, men det fungerede ikke helt som planlagt!

En anden fejl med Widow involverede hendes katteagtige evner. I en kampsekvens skulle hun bevæge sig hurtigt og elegant gennem en labyrint af lasere. Desværre glemte hun vist, at hun skulle være i superhelte-mode og snublede lige ind i en af dem! Det er sikkert bedst at lade den slags trick til de mere klodsede superhelte, Widow.

Modefejlfest i Avengers

Men Widow er ikke den eneste, der har fået modekriser i Avengers Assemble. Iron Man, den fashionable milliardær, har også haft sine øjeblikke. I en episode blev han fanget på en catwalk iført en stram guldbelagt dragt. Men det mest forfærdelige ved dette outfit var helt klart hans manglende evne til at håndtere den balancerede catwalk. Han trippede og faldt over sine egne fødder, hvilket fik alle til at tænke, at det ikke kun er superkræfter, han mangler.

En anden fashionabel fejl blev begået af Thor, den mægtige gud af torden. De fleste af os er vant til hans heroiske udseende med hans berømte hammer og lange blonde lokker. Men i en episode blev han set med en kort, krøllet frisure, der fik ham til at ligne en dårlig 80er halvdårligt rockband med en dårlig stil. Måske skulle han overveje at tage et besøg hos en stylist, der er mere bekendt med guders mode.

Tåbelige Tekniske Tiltag

Fejlene i Avengers Assemble er dog ikke kun begrænset til mode. De teknologiske vidundere i serien har også deres egne uhumske øjeblikke. En af de mest bemærkelsesværdige fejl involverede Hulken. I en kampsekvens skulle han bruge sin overlegne styrke til at kløve en klippe i to med blot et slag. Desværre formåede han kun at lave en lille revne, som ville gøre en myre jaloux. Måske skulle han overveje at tage nogle styrkeøvelser hos Iron Man, hvis han vil blive ved med at være en ægte superhelt.

Sidst men ikke mindst har vi vores elskede Captain America. Han er kendt for sin moralske styrke og utrolige evne til at kaste sit skjold med præcision. Dog må han have haft en sløv dag i en episode, hvor han missede sit mål med flere meter og ramte sig selv i stedet for den skurk, han forsøgte at stoppe. Måske er det på tide, han får lidt ekstra øvelse i kasteteknik, for vi vil nødigt have, at vores redselskabende helt fortsætter med at slå sig selv.

Selvom Avengers Assemble er en fantastisk serie, kan vi ikke undgå at bemærke de komiske fejl, der løbende opstår. Modekatastrofer, akavede bevægelser og teknologiske tabber er bare en del af det, der gør serien til stor underholdning. Så næste gang du ser en fejl i Avengers Assemble, så tag det med et smil og husk på, at selv superhelte er menneskelige og kan lave pinlige fejl – endda på den mest spektakulære måde.

Andre populære titler: DumboGhost HuntersThe Men Who Stare at GoatsGame of ThronesTwin Peaks[Rec]Teoria Big BangJulehjertets hemmelighedThe Day the Earth Stood StillGiftedWindfallThe InternThe Thundermans ReturnThe Usual SuspectsThe InternshipThe Dark KnightJohn Tucker Must DieFast Times at Ridgemont HighStraight Outta ComptonMaigretIt Follows 2 SlowlySweet HomeChristineAssassination NationBroken CityIn China They Eat DogsFreedom WritersThe WireThree PinesTárSkinwalkerThe BearRed DragonSuccessionI Spit on Your Grave: Deja VuThe Vampire DiariesRene ord for pengeneThe Hunger GamesFlorida ManPitch Perfect 2CODA13 Going on 30Muriels WeddingFleabagKingsman: The Secret Service24Fight for My WayThe Edge of SeventeenPrison Break