magiskemomenter.dk

86

86: Eighty-Six er en japansk TV-serie udgivet den 10. april 2021 i Canada. Serien er produceret af A-1 Pictures, Aniplex og Bandai Spirits og er kendt under dette navn samt 86. Serien er på japansk og foregår i Japan. Informationen angiver ikke en specifik handling for serien.

Resumé

TV-serien 86 foregår i Republikken San Magnolia, som er i krig med nabolandet, Kejserdømmet Giad. Begge sider bruger ubemandede droner i en krig uden tab af menneskeliv. Historien følger Lena, der styrer en enhed af droner kaldet 86erne.

I lang tid har Republikken San Magnolia været belejret af Giadiske Kejserdømmet, som har skabt en række ubemandede droner kaldet Legionen. Efter års omhyggelig forskning har Republikken endelig udviklet autonome droner, der ændrer den ensidige kamp til en krig uden tab af menneskeliv – i hvert fald er det hvad regeringen påstår. I virkeligheden findes der ikke sådan noget som en blodløs krig.

Fem latterlige fejl i TV-serien 86

1. Actionscenerne har deres egne fysiklove

Har du også undret dig over, hvordan de karakterer i 86 kan hoppe og springe rundt på vilde måder uden at bryde en ankel eller have ondt i ryggen dagen efter? Det er næsten som om, at de lever i en alternativ virkelighed med deres egen fysiklov. Måske skulle de have hyret Newton som konsulent til at lære dem om tyngdekraften?

2. Pludselige tidsrejser

Hold fast i dine bukser, for i 86 er der pludselig tidsrejser uden nogen forklaring! I det ene øjeblik kæmper karaktererne i nutiden, og lige pludselig er de i fortiden. Er det en gimmick eller bare en overdreven kreativ ide fra manuskriptforfatterne? Hvem ved, måske får vi svaret i sæson 2, hvor de forhåbentlig også vil forklare tyngdekraften fra tidligere fejl!

3. Inkonsekvente karaktertræk

Kan nogen venligst give karaktererne i 86 et personlighedskursus? Nogle gange er de modige og handlekraftige, mens de andre gange bare sidder og snøvler i et hjørne. Det er som at se en en-mandskavalkade af forskellige personligheder. Måske burde de investere i nogle solide karakterudviklingskurser og finde ud af, hvem de virkelig er?

4. Magiske transformationssekvenser

Bemærkede du også de magiske transformationssekvenser i 86, der får Sailor Moons forvandling til at virke realistisk? Pludselig skifter karaktererne tøj og våben på brøkdele af et sekund og ser fantastiske ud. Er de alle sammen hemmelige fashion designere eller bare utrolig heldige, når det kommer til skalaviehår og timing?

5. Skandale med forsvundne extras

Det virker som om, at nogle af bifigurerne i 86 er blevet ofre for en ondsindet usynlighedsspray. De er der ene øjeblik og forsvinder det næste. Er det en skjult nøglefunktion i serien, eller er det bare dårligt klippearbejde? Vi er stadigvæk forvirrede, men glad for, at vores egen hverdag ikke inkluderer forsvindende medmennesker.

Sådan er det at se TV-serien 86, hvor fejl er så underholdende som selve handlingen. Om det er ufrivillige tidsrejser eller mysteriøse usynlige eksistenser, så er der altid noget, der kan få os til at grine. Så læn dig tilbage, sæt din logik på pause og nyd fejlene i deres bedste humoristiske belysning!

Andre populære titler: PrisonersDexterStreet KingsThe Curse of Bridge HollowThe LobsterTeoria Big BangDNAThe Pale Blue EyePuzzle mortalAugust RushLa FortunaThe Last of UsWhats Love Got to Do with It?Dr. NiceTransformersGood Luck Guys DanmarkThe Great DebatersGodzilla: King of the MonstersPsychoMockingbirdTell Me LiesLong ShotKomi Cant CommunicateChernobyl: The Lost TapesBizaardvarkWarriorBlokhavnMare of EasttownDirchMaladolescenzaTwo and a Half MenHelluva BossThe MotherRunShut InSky Captain and the World of TomorrowKodachromeLimboMurder in ParadiseThe Hungover GamesSherlock Holmes: A Game of ShadowsCloseNo Fio da NavalhaRWBYProof of LifeLionheartBridgertonThe Day the Earth Stood StillDog GoneCoach Carter